Margaux Dietz berättar om relationen till ex-mannen Jacob Liebermann


Bildkälla: Frida


Margaux Dietz och Jacob Liebermann gjorde slut i december efter att ha varit tillsammans i sju år. men hur ser egentligen relationen ut mellan Margaux och ex-mannen ut?


Dom gifter sig, gör slut, ses på röda mattan ihop. Det är minst sagt rörigt att hinna med i svängarna hos influencer-profilen Margaux Dietz. Men nu berättar hon hur relationen till sin ex-man ser ut.


Relationen mellan Margaux och Jacob har svajat tidigare. I ett blogginlägg tidigare berättar hon hur småbarns livet kan tära på relationen:


- Jag vill berätta för er att det inte har varit så jättebra, att vara småbarnsföräldrar kan tära otroligt mycket på ens egna relation i alla fall i vårt fall", skrev hon då i sin blogg.


Bildkälla: Elle.se


Saker och ting verkade dock ljusna. Den 13 april 2019 "gifte" sig paret, det visade sig dock senare att paret inte hade gift sig rent juridiskt:


"Helt ärligt så handlar inte ett giftermål för oss om ett jäkla papper, så i vår värld är vi gifta och har varit det sedan april", skrev hon då i sin blogg.


Redan i oktober 2019 kom dock återigen ett dystert kärleksbesked.


På sin blogg berättade Margaux att hon och Jacob fortfarande kämpade med relationen, och i november provade paret att bo isär. Drygt en månad senare berättade Margaux att förhållandet var över.


I en intervju med Aftonbladet under Elle Galan 2020 avslöjar nu profilen hur relationen ser ut idag.


Margaux berättar att hon och Jacob fortfarande bor tillsammans medan Jacob försöker hitta en egen lägenhet. 


Deras relation är dock endast vänskaplig.


– Vi kommer att sträva efter att vara goda vänner. Dels för vår egen skull och så klart för vår sons skull, säger Margaux till Aftonbladet. 


#margauxdietz #jacobliebermann #ellegalan #ellegalan2020 #influencer #youtuber


Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby