• Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby

Margaux Dietz beslut efter seperationen - Ska bygga hus i Afrika


Nu berättar Margaux Dietz om husplanerna i Sydafrika. ”Jag är ju som ni vet lite hetsig och snabb i vändningarna”, skriver hon på sin blogg.


Influencer-profilen och bloggaren Margaux Dietz, 29, har minst sagt haft ett händelserikt år, och 2020 ser ut att bli likaså. Nyligen gick Margaux ut och meddelade att hon och ex-maken Jacob Liebermann, 34, valt att gå skilda vägar. Under den kämpiga tiden när paret försökte få tillbaka gnistan i relationen tillägnade Margaux en hel del tid med sina vänner, däribland Viktor Frisk, 24, som hon just nu är på semester med i Sydafrika där hennes mamma bor.


I ett inlägg på sin blogg berättar nu Margaux om ett nytt beslut som hon tagit under resan med Viktor Frisk – hon ska bygga hus i Sydafrika.


- Det som är på gång som jag hintat lite om på Instagram är att jag i förrgår kväll bestämde mig för att bygga ett eget hus i anslutning till mammas och gubbens hus. Exakt här ska det ligga! Jag är övertaggad!”, skriver hon och fortsätter:


- Jag är ju som ni vet lite hetsig och snabb i vändningarna när jag väl vill något så dagen efter att jag hade bestämt mig kom byggaren och nu är huset färdigritat! Det ska bli 6×6 meter och två våningar högt (vår skiss blev lite fel vid utskrift, hehe). Det kommer ligga bakom de andra husen fast med en gångbro mellan. Vi kom på den fantastiska idén att höja upp huset ännu mer samt att lägga till en våning så att jag får en magisk utsikt.”


Margaux verkar nöjd över sitt beslut och planerar redan in sitt nästa besök till sydafrika.


#margauxdietz #bloggare #influencer #svenskyoutuber #flashmagazineYour lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB