Margaux Dietz bryter med Jacob - dags att gå vidare


Sedan uppbrottet i höstas har Margaux Dietz och Jacob Liebermann haft en sund vänskapsrelation då paret både är kollegor och har en son ihop.


I ett nytt inlägg på sin blogg berättar Margaux att läget nu har förändrats.

– Det är dags att gå vidare, skriver hon.


Det var i höstas som Youtube-profilen Margaux Dietz, 29, avslöjade att hon och pojkvännen Jacob Liebermann, 34, bestämt sig för att gå skilda vägar efter många år tillsammans.


I ett inlägg på sin blogg har Margaux tidigare berättat att det inte alltid är lätt att komma bra överens med sitt ex.


”Precis som alla andra har vi bråk i vågor om alltifrån uppfostran, till att byta dagar med Arnold. Det här är INTE lätt och man får verkligen påminna sig om att lösa saker för Arnolds skull och bara tänka på vad som är bäst för honom”, skrev hon i april.


Jacob Liebermann har varit anställd i Margaux Dietz bolag. I december, strax efter att paret bestämt sig för att separera, berättade de om situationen i en video på Youtube.– Man hör ju så mycket om folk som bråkar och gör slut, men det gör ju inte vi. Det skulle vi aldrig göra för Arnolds skull, säger Margaux och fortsätter sedan:


– Vi jobbar ju till och med ihop, Jacob är anställd i bolaget. Vi älskar varandra.


Men nu verkar det dock som att läget har förändrats och i ett nytt inlägg på sin blogg avslöjar Margaux att hon och ex-pojkvännen ska sluta jobba ihop. På tisdag ska de ha avtackning för honom.


”Det är dags att gå vidare på jobbfronten. Fastän det har fungerat bra så känns det som att vi ska fokusera på att hålla ihop privatlivet och inte ha fler utmaningar. skriver hon i inlägget.


Den exakta orsaken till varför Jacob Liebermann ska sluta är oklar men det verkar som att situationen inte längre är hållbar för dem.


#margauxdietz #jacobliebermann #influenser #skvaller #skvallermagasin #kändisskvaller #kändisnyheter #flashmagazineRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby