Margaux Dietz och Maken Jacob Liebermann "flyttade ut"


Bildkälla: Metromode


Krisen i relationen mellan Margaux och Jacob fördjupas. Nu flyttar Margaux Dietz isär från sin make. Paret gifte sig i april men ganska direkt efter giftermålet uppstod det trubbel i paradiset.


Influencern-profilen Margaux Dietz, 29, gifte sig med kärleken Jacob Liebermann, 34, i april tidigare i år. På inbjudningslistan stod hela media världen. Margaux delade med sig av den stora dagen till sina följare och bröllopet var omtalat länge på sociala medier.


Parets bröllop fick även mycket uppmärksamhe då KD:s partiledare Ebba Busch Thor, 32, var vigselförrättare. Sedan framkom det att vigseln inte var giltig eftersom det krävdes att paret registrerade sig i stadshuset - något paret inte gjort ännu.


Men nu har den ena krisen efter den andra avlös varandra. För inte så längesedan publicerade Margaux en video på sin YouTube kanal där hon vädjade till följarna att låta henne få bearbeta relationens kris privat.


Flashmagazine rapporterade om krisen, som verkar vara påväg att förvärras.– Förra veckan var väldigt tuff här hemma och jag och Jacob tog beslut att bo isär i några dagar. Så för min del har det varit full fokus på Arnold de senaste dagarna och på att försöka må bra. Mina känslor går väldigt mycket upp och ner och jag känner att vi är inne i en ny fas. Men allt kommer bli bra, så det är ingen fara. Det är bara en jobbig period, skriver Margaux på sin blogg


Vi får hoppas på att krisen löser sig och att paret kan få rätsida på allt.


#margauxdietz #jacobliebermannRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby