Margaux Dietz ord om familjesituationen får fansen att jublaI slutet av 2019 gick Margaux Dietz och Jacob Liebermann skilda vägar. Nu delar de på vårdnaden om 2-årige gemensamma sonen Arnold. Relationen mellan föräldrarna är god. Det är något vi får ta del av i en ny video – som får fansen att jubla!


Margaux Dietz och Jacob Liebermann gifte sig i april 2019 med ett storslaget bröllop som de kallade för ett ”tvärt om-bröllop” – med fest först och vigsel dagen efter där alla gäster var klädda i pyjamas.


Månader därefter blev det dock känt att Jacobs och Margaux vigsel inte var giltig, eftersom att de vigdes av Ebba Busch Thor som inte är en registrerad vigselförättare.


Men det dröjde det inte lång tid innan paret gick ut med att de valt att gå skilda vägar.


Nu har Margaux och Jacob flyttat isär, och delar därför på vårdnaden om 2-årige sonen Arnold. För en månad sedan berättade Margaux om känslorna över att familjen gått isär och nu inte längre lever ihop.


– En perfekt familj har alltid varit min dröm liksom. Och nu blev det så här, det blev inte som jag alltid har drömt om och tänkt mig, förklarade Margaux i en video på Youtube.

Men med det menar hon inte att hon är helt missnöjd med situationen som nu råder.


– Samtidigt så älskar jag situationen som vi har nu. Det är bara den här bilden och den perfekta drömmen, allt som jag alltid tänkt på, som inte kommer att bli av. Och det kanske är det som är svårt att acceptera.

Både Margaux och Jacobs följare har kunnat se att det är en varm ton mellan ex-paret, trots ett uppbrott har de en fin relation till varandra.


För bara dagar sedan kunde följarna ta del av Margaux och Jacobs goda relation till varandra. I en video sjunger Arnold och Margaux Jag må du leva, tillägnat alla kvinnor och pappa Jacob som fyller år på den internationella kvinnodagen.


- Det här gjorde min dag, skriver en


- Sötdöden! tillägger en annan


#margauxdietz #arnold #jacobliebermann #svenskayoutubers #flashmagazine #influenser #kändisskavller #kändis #medieprofilRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby