Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Margaux Dietz släpper egna produkter: X by MargauxMargaux Dietz släpper en helt egen serie med skönhetsprodukter. Nu berättar hon om historien bakom allting. ”Jag har jobbat så hårt med detta”, säger influencern.


Margaux Dietz blev känd för svenska folket 2017 när hon lade ut sin förlossningsvideo på Youtube. Den har i dag nästan 2 miljoner visningar och Margaux har hunnit med en hel del sedan dess.


Hon har vunnit priset som årets influencer på Elle-galan, kammat hem flera priser på Youtubes gala Guldtuben, tävlat i Let’s dance och hon är dessutom Kristallen-nominerad i kategorin ”årets programledare” efter att ha lett TV3:s Hemliga beundrare.


Margaux Dietz släpper egna produkter

Nu kan hon lägga ytterligare en titel till cv:t – Margaux Dietz släpper i dagarna sin alldeles egna produktserie X by Margaux.


– Jag har jobbat så hårt med detta och är stolt över att äntligen kunna lansera mitt eget livsstilsvarumärke. Jag har brainstormat, doftat, smörjt och skrubbat mig fram till resultatet och är så taggad på att äntligen kunna lansera X by Margaux, säger Margaux Dietz i ett pressmeddelande.


Handkräm, duschgel och deodorant

Serien består än så länge av en handkräm, en duschgel och en deodorant. Inspirationen till produkterna har Margaux Dietz tagit från sin egen omgivning – bland annat sin son Arnold samt sig själv:


– Jag har en inställningen till livet att man måste våga bara köra på – därför fick deon det fyndiga namnet ”Rock N Roll”. Min son är den viktigaste personen i mitt liv och jag vill alltid ha honom vid min sida, vilket resulterade i att handkrämen namngavs “Hold My Hand”. Att just knyta an till personer i min närhet och min inställning är något som vi kommer fortsätta med i kommande produktsläpp under hösten, berättar Margaux.


Veganska produkter för alla

Samtliga produkter har en doft av ylang ylang. De är veganska, producerade i Sverige och kan användas av både män och kvinnor i alla åldrar.


– Doftsättningen och utseendet är unisexa. Detta eftersom jag vill att alla, oavsett kön eller ålder, ska kunna använda produkterna, säger Margaux.


I två år har hon arbetat med X by Margaux, och hon tycker det känns skönt att äntligen få berätta om projektet. Någon favorit bland sina produkter kan hon dock inte välja ut.


– Det är svårt att välja då jag har arbetat med alla under så lång tid och älskar dem lika mycket. Hur ska man kunna välja en favorit bland sina barn? säger Margaux Dietz.


Rock n Roll deodorant är en antiperspirant som motverkar svett och dålig lukt. Doftar härligt av bergamott, mandarin och ylang ylang.


Oh La La Shower Gel ger ett härligt lödder som återfuktar och vårdar huden samtidigt som den rengör.


Handkrämen Hold My Hand är inspirerad av Margaux egen son Arnold. För vem vill inte ha händer lika mjuka som en baby?