Maria Montazamis ord efter Elena Belles makes dödsfall


Bildkälla: Dagens PS


Hollywoodfrun Elena Belles make kollapsade plötsligt i helgen under en promenad med parets hund. Det plötsliga dödsfallet skapade chock och sorg bland medlemmarna i tv-programmet Svenska Hollywoodfruar.


Hollywoodfrun Elena Belles make död


Den kända musikproducenten Michael Theanne har avlidit, bara 45 år gammal. Det rapporterade den amerikanska sajten Billboard natten till måndagen.


Enligt sajten ska Theanne, som var manager för bland annat DJ:n Steve Aoki, har kollapsat när han var ute och rastade parets hund i närheten av deras hem i Los Angeles.


LÄS ÄVEN: Elena Belles man Michael Theanne är död


På sin Instagram-sida skriver Elena Belle om chocken och sorgen efter makens död.Maria Montazami om Elena Belles makes död


På sin populära blogg berättar hollywoodfrun Maria Montazami om dödsfallet, chocken och sorgen.


- Hon förlorade sin man Michael igår söndag eftermiddag. Michael var ute på hajk med familjens hundar när han kollapsade. Hans liv gick inte att rädda. Jag är så ledsen och kan inte fatta att detta är sant. Jag lider med Elena och deras fina dotter Luna.


I bloggen berättar Maria Montazami också om hur hon reagerat med att krama sin egen make Kamran lite extra. Hon uppmanar också sina följare att ha hollywoodfrun och hennes dotter i tankarna under dagen.


- Kram till er alla och ha Elena Belle i era tankar som har precis förlorat sitt livs största kärlek och pappan till hennes dotter Luna.


Det är ännu oklart varför Michael Theanne kollapsade och kroppen kommer nu att obduceras för att fastställa dödsorsaken.


#mariamontazami #elenabelle #michaeltheanne #flashmagazine #kändisnyheterRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby