Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Mendly X ÅngestpoddenMendly har inlett ett samarbete med Ida Höckerstrand och Sofie Hallberg som tillsammans pratar om psykisk hälsa och intervjuar olika relevanta gäster i Sveriges största podd om psykisk hälsa, Ångestpodden.Ida och Sofie är även författare, föreläsare och planerade innan corona’s intåg en show på temat psykisk ohälsa på Scala och jobbar tillsammans med agenturen Panc Media.

Målet med samarbetet är att åstadkomma riktig och viktig förändring i samhället kring synen på att söka hjälp. Framförallt bland unga vuxna.


“Det var kärlek vid första ögonkastet. Direkt när vi träffade Ida och Sofie insåg vi att vi har samma grundvärderingar och brinner för samma saker. Vi på Mendly skapar en rörelse kring mental hälsa och sänker trösklarna för att gå i terapi och där är samarbetet med Ångestpodden en viktig del.” Säger Mariette Wolfers, CMO på Mendly. Ida och Sofie, som har fullt upp med ett gediget poddschema och mycket annat, handplockar sina samarbetspartners.


"Vi brinner mycket för att alla ska få den hjälp de behöver. Vi tycker att Mendly gör ett väldigt bra jobb och tror att de hittar människor som inte annars skulle söka hjälp, fast de faktiskt behöver det. Att göra terapi lättillgängligt tror vi är en viktig del av att öka den psykiska hälsan." Menar Sofie och Ida, Ångestpodden.

Ångestpodden finns att lyssna på där poddar finns och följ gärna på Instagram @angestpodden. Håll utkik här och i våra sociala medier för fler aktiviteter framåt!