Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Molly Rustas kollektion för Safira

Influencern Molly Rustas har släppt en kollektion med Safira. Det är långt ifrån den första influencern vi ser som släpper kollektioner, och inte den sista.


På sin blogg skriver Molly med kärlekens ord vad den nya kollektionen betyder för henne och vad den signalerar till hennes köpare:


- Kärlek finns i alla dess former, den kan vara helt underbar, sådär bubblande att det känns som att man har sockerdricka i bröstet men även vara så svår och göra så ont att man inte vet vart man skall ta vägen. Men innebörden av kärlek är för mig den samma och något som är så fint. Den där starka känslan till någon kan vara en mix av lycka och oro. Lycka för att man känner så starkt för personen och oro för att man är rädd för att förlora den/det man älskar.


Smyckes kollektionen kommer innehålla allt ifrån hjärtan, mån-stenar, skinande diamanter och brickor där man kan välja att gravera in ett namn, ett ord eller vad det än kan vara.


Denna kollektion är och skall kännas väldigt personlig för var och en där ute och man får själv bestämma vem man vill dela den med om det så är till sig själv, någon annan eller tillsammans.