Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Molly Sandén lanserar hennes egna magasin DOM SKA VETA


Foto: Leon och Annefrid

Den 7 maj släpper Molly Sandén sitt tredje album på svenska, DOM SKA VETA, Mollys mest personliga album hittills.I samband med albumreleasen lanseras också hennes egna magasin med samma namn, 260 ärliga blad om den krassa, råa sanningen från Huddinge till Oscarsnominering.


Magasinet DOM SKA VETA utgår från att Molly Sandén vill äga sin story, sitt narrativ, sin person och friheten att skriva sin egen berättelse, snarare än att ha den ofrivilligt skriven åt en. Magasinet innehåller bland annat albumets låttexter, opublicerade privata bilder, bakgrund till vissa av låtarna, samtal om livet med artistkollegor som tex Miriam Bryant, Icona Pop och Sabina Ddumba. I magasinet ingår även ett ark med stickers och en limited edition poster. DOM SKA VETA är helt ocensurerat, oretuscherat och ger flera bilder av personen bakom artisten, om hur det är att leva i rampljuset som 14-åring fram tills nu.


Molly Sandén berättar: Under pandemi-året när turnéerna ställdes in tvingades jag stanna upp och deala med en massa gammal shit från mina tidigare liv som legat och väntat på mig i flyttkartonger. Tidningsurklipp, dagböcker, fotoalbum och mina gamla Let’s Dance-skor i en enda röra. Jag försökte lägga pusslet. Det resulterade i den här tidningen. För, jag vill inte längre få min historia berättad för mig. Jag vill äga den. Istället för att skämmas för mitt förflutna - ska jag låta alla veta.


DOM SKA VETA ges ut i en begränsad upplaga om 2 000 exemplar, som kommer finnas i butik från och med den 6 maj.


Redan ikväll kl 20.00 kommer magasinet finnas tillgänglig för förköp på www.DOMSKAVETA.com