Molly Sandéns hemliga låtar – berättade inte för Danny


Molly Sandén gick emot sin magkänsla när hon uppträdde med "Youniverse", skriven av expojkvännen Danny Saucedo, i Melodifestivalen 2016. Därefter skapade hon låtar i smyg om ensamheten och karriären.


Det är i P3:s musikdokumentär som Molly Sandén, 27, öppnar upp sig om karriären och sin tidigare relation med Danny Saucedo, 33.

I dokumentären berättar hon bland annat om låten Youniverse som hon uppträde med i Melodifestivalen skriven av ex-pjkvännen Danny. Hon förklarar att hon gick emot sin magkänsla som sa något helt annat.


Enligt Molly så ska Danny ha ringt upp henne en morgon och förklarat att han hade gjort en låt som "är en vinnare av Melodifestivalen".


– ”Mello, jag ska inte vara med där”, tänkte jag. Men så åkte jag dit, vi skrev klart den och så var det inskick typ dagen efter. Jag hann inte känna på det, det blev en impulsgrej, säger hon i dokumentären.Tyvärr blev det ingen vinste, utan en sjätteplats i finalen. Hon berättar hur hon skämdes och att hon knappt ville ta sig ut från hemmet.


– Som vän var det jättesvårt att se. Man fick ta hand om henne, det var en supermegakrasch, berättar vännen och artistkollegan Miriam Bryant.


– Jag såg ner på mig själv, kände att jag gått förbi egna principer och hade tappat mig själv. Jag backade i utvecklingen, och så gjorde jag samma sak en gång till. Jag var så besviken på mig själv, säger hon i dokumentären.


Kort därefter valde Molly att radera alla gamlar bilder på sin Instagram, färgade håret svart och klippte det i en kort page. Hon började också att skriva texter om sin relation, ensamheten och karriären utan att berätta det för expojkvännen Danny.

– Jag har inte ens sagt det här till honom, hur ska jag kunna spela upp det? säger Molly.

Under 2018 släppte hon albumet "Större" som blev flitigt hyllad av musikkritiker – och hon blev årets mest spelade kvinnliga artist på Spotify.

#mollysanden #flashmagazine #kändisskvaller #musik #dannysaucedoRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby