Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Nattklubbarna som har öppet efter 03 i StockholmStockholm city bjuder på ett vibrerande och fartfyllt uteliv även. Under större delen av veckan samsas hiphopklubbar, smal techno, stora dj-spelningar, klassisk soul och glada hits ända fram till småtimmarna. Från svängiga dansgolv till stora Stureplanklubbar.Men vart tar du vägen när nattklubben stänger 03 och festhumöret fortfarande är på topp? Här listar vi bra ställen och livade nattklubbar som har öppet så sent som till 04 och 05. Nedan hittar du nattklubbarna med Stockholms senaste öppettider.

Fasching

Fasching är jazzstället som i alla år har lockat en stor och trogen besökarskara. Ett tag gick stället i konkurs, men det varade inte länge. Klubben var för stark och behovet för stort så nu står den fortfarande kvar och levererar grym musik från världens alla hörn för en blandad publik. Kort och gott är detta jazzens nationalscen, trots att andra musikstilar tar plats och ger klubbkvällar emellanåt.

Hell's Kitchen

Hell's Kitchen håller till i Kökets gamla lokaler, under Sturecompagniet. En internationell, exklusiv nattklubb där killar som P.Diddy och Timbaland väljer att ha sina fester.


Spy Bar

Sedan några år tillbaka har Spy Bar bytt inriktning och lockar idag en blandning av mediafolk och musikintresserade, istället för den forna blandningen av bankers och blondiner. Elektroniskt, rock och funk spelas i de olika barerna. Det här är en av Stockholms äldsta och populäraste klubbar.


Eventhuset

I industriområdet Västbärga (nära Liljeholmen och Midsommarkransen) huserar Eventhuset där man bland annat hittar nattklubbar med fokus på techno och elektronisk dansmusik. Lokalen har tillstånd till 05 och rymmer 500 personer. Här kan man även hyra in sig för fester och evenemang.


Solidaritet & Moon motel

Moon Motel är en "klubb i klubben" som huserar på Solidaritetsinnergård. Nattklubben, som har öppet till 05, beskrivs av grundarna som "en intim nattbar där vi under de sena timmarna kommer vi att köra stökiga efterfester hela sommaren lång."


Patricia

Fartyget Patricias historia innefattar allt från krigstjänstgöring i Normandie under den välkända landstigningen till eskort av det engelska kungahuset. Båten förändras och förbättras ständigt men du kan fortfarande se kulhål från andra världskrigen i interiören. Ett väldigt häftigt ställe att besöka för mat eller fest. Idag ligger båten förtöjd vid Söder Mälarstrand nära Mariatorget.


Under Bron

Sommartid förvandlas den här konst- och klubbarenan till Trädgården. Men under höst- och vintertid huserar den musikaliska mötesplatsen under namnet Under Bron. Här arrangeras alltifrån klubbkvällar där alltifrån kända till ännu oetablerade dj:s får komma fram. Publiken består av en frisk blandning av stilar och åldrar. Under flera kvällar visas även nattliga föreställningsfester där konst pryder väggar och ytor.