Netflix lanserar ny funktion


Netflix har testat sig fram i flera månader och nu äntligen släpper de sin nya funktion. ”Det kommer att hjälpa oss alla att hitta något att titta på både snabbare och enklare”, skriver de på sin blogg.


Nu lanserar företaget en ny funktion som även når Sverige. Förutom att du kan se topplistan för allt på Netflix så kan du nu även se topplistor i olika kategorier.


Du kommer bland annat att kunna se topplistor för enbart tv-serier eller enbart filmer. Användarna kommer också att kunna se vad som är mest populärt i deras respektive land. Listorna uppdateras dagligen och kommer att dyka upp som flikar på ditt konto.


Det kommer att dock att dyka upp på olika ställen varje gång beroende på om filmerna på topplistan är relevanta för just dig.


Skapar topplistor för filmer och tv-serier


När man går igenom alla filmer och tv-serier som finns på Netflix kommer det vara tydligt markerat i hörnet på omslaget om titeln finns på någon topplista.


- På så sätt kan du lätt se vad som är aktuellt på listorna, oavsett om du är inne och söker på genre eller i din personliga lista – eller om du söker på specifika tv-shower eller filmer”, skriver Netflix på sin blogg.


#netflix #flashmagazineRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby