Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask


Swedish Beauty Awards är skönhetsbranschens största gala där årets bästa produkter i 30 kategorier koras av ett antal jurys bestående av branschkunniga redaktörer, influencers, inköpare och kemister.

2019 lanserade The Body Shop ännu ett tillskott i serien Expert Facial Masks – Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask. En uppfräschande ansiktsmask som både vårdar och kickstartar trött hud och nu utnämns till en av finalisterna i kategorin Bästa Herrprodukt!

"Vi på The Body Shop är så stolta över nomineringen till Årets Herrprodukt.

- Kaffemasken”, eller Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask, piggar upp den tristaste morgonen och under 2019 har vi sett en trend med par som maskar tillsammans och hur våra kunder avancerar och multimaskar för att ge varje del av ansiktet vad den behöver. Precis som förra årets vinnare till Årets Grooming Produkt, är Kaffemasken en lansering som fått många män att lägga till ett steg i sin hudvårdsrutin", säger Matilda Wiechel, Activism and Communications Manager The Body Shop Sweden and Denmark.

Vinnarna i Swedish Beauty Awards utnämns den 16 april.


NICARAGUAN COFFEE INTENSE AWAKENING MASK 75 ML / 195:- ​​FACIAL MASK BRUSH 125:-


TESTED ON MEN NOT ANIMALS

Nicaraguan Coffee Intense Awakening Mask är vegansk och exfolierar huden skonsamt samtidigt som den ger en uppfriskande boost med partiklar av kaffebönor och så många som fyra Community Trade-ingredienser: sesamolja från Nicaragua, kakao- och sheasmör från Ghana och ekologiskt rörsocker från Paraguay.


GE UTBRÄND HUD EN KOFFEINKICK

Applicera denna krämiga mask 2–3 gånger i veckan och upplev hur den värmer din hud i en frisk kaffedoft. Låt masken verka i 5–10 minuter och skölj av i cirkelrörelser för att skonsamt exfoliera huden och minska intrycket av trötthet. Enkelt, snabbt och effektivt för känslan av uppfriskad, klar hud med mer lyster.