Nicole Falciani bekräftar uppbrottet med Eric Saade


Bildkälla / TT

Under fredagskvällen delade Nicole Falciani med sig av ett oväntat besked. Bara veckor innan bröllopet bekräftar nämligen influencern att hon och Eric Saade valt att gå skilda vägar.


För snart fem år sedan fann influencern Nicole Falciani och artisten Eric Saade varandra. På nyårsafton 2018 gick Eric ner på knä framför sin Nicole och efter ett självklart ”ja” så var bröllopsplanerna i full gång.


Sedan dess har följarna kunnat hänga med på förberedandet inför den stora dagen, som planerades äga rum i Toscana i Italien, i maj 2020. Men kärlekssagan tog slut precis innan bröllopet skulle äga rum.


Det var under fredagen som Nicole delade med sig av ett oväntat besked. Hon berättar att dom har beslutat sig för att gå skilda vägar.


I ett inlägg på Instagram delar nu Nicole med sig om beslutet och berättar om hur den senaste tiden har varit för henne.


- Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av. Det är oerhört tufft i dagsläget och mycket som måste bearbetas längs vägen, men jag tar en dag i taget, skriver Nicole på sin Instagram och fortsätter:


- Jag skulle verkligen vilja att ni respekterar detta. Varken jag eller Eric kommer kommentera detta ytterligare i dagsläget.

Men nu visar det sig alltså att det inte blir något bröllop utan att paret istället beslutat sig för att göra slut.#nicolefalciani #ericsaade #kändisskvaller #bröllop #influencer #flashmagazineRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby