Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Nicole Falciani: Vill inte att det ska gå bra för exet Eric Saade


Foto: Nicole Falciani blogg


Nicole Falciani är fortfarande skitförbannad över att Eric Saade dumpade henne precis innan bröllopet. Och nu slår hon fast att hon inte önskar ex-fästmannen någon lycka alls. Nu förklarar hon varför!I intervjuprogrammet Intimt med Björken gör Nicole Falciani klart att hon fortfarande är förbannad på ex-fästmannen Eric Saade. ”Han är ett svin”, säger hon samtidigt som hon skrattar. Och visst kan man förstå henne, att bli dumpad strax innan det planerade bröllopet skapar nog en hel del irritation.


Det var i maj förra året som Nicole Falciani och Eric Saade skulle gift sig, men så plötsligt valde Eric att göra slut på relationen strax innan bröllopet.


”Den person som jag trodde var mitt livs kärlek beslutade sig att lämna min sida. Veckor innan vi skulle bli vi för alltid. Jag hamnade i ett chocktillstånd”, förklarade Nicole Falciani i en Youtube-video samtidigt som hon berättade hur ångesten åt upp henne inifrån.


”Det kändes verkligen som om jag skulle dö”, säger Nicole och beskriver händelsen som det största traumat i hennes liv.


Nicole vill inte att det inte går bra för Eric

I intervjun förklarar Nicole Falciani att ex-paret inte setts sedan det att Eric valde att göra slut. När Martin Björk frågar om Nicole hoppades på att Eric Saade inte skulle vinna nu under Melodifestivalen, svarar Nicole ja! Nicole Falciani ville alltså att det skulle dåligt för Eric Saade under tävlingen.


– Haha, ja men hallå det är väl klart man gör, säger hon samtidigt som hon slår fast att hon kommit över Eric S, men inte det han gjorde mot henne. Nicole Falciani gör även klart att hon utöver önskan att det ska gå dåligt för exet i Mellon – inte önskar sin före detta fästman någon som helst lycka eller välgång.


– Jag är ju en person som kan vara arg väldigt länge. Jag kommer ju ihåg personer från lågstadiet som jag är sur på.


Nicole Falcianis nya pojkvän Adem Berisha

Men trots att Nicole hyser agg mot sin tidigare fästman Eric har hon lyckats lappa ihop hjärtat och gått och blivit kär i Adem Berisha. Paret som firade sex månader nu i januari planerar även flytta till Italien i ett år. Paret planerar att bo i Rom och nu håller Nicole Falciani på att bli italiensk medborgare.