Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Nya popsensationen Lou Elliotte följer upp debuten med singeln “Happy For Me”


Foto: Sony Music


En av Sveriges mest spännande nya popakter Lou Elliotte är redo att ta sig an världen 2021.Idag följer hon upp fjolårets lyckade debut med sin andra singel ”Happy For Me”. Låten är skriven av Lou själv tillsammans med Cassandra Ströbergoch Alex Shield. Produktionen står Carl Silvergran och Pontus Persson bakom.


Lyssna på “Happy For Me”


”Din partner ska vara din hejarklack, inte någon som jämför sig med dig. ”Happy for me” handlar om hur ens partner inte kan vara glad för ens skull. Väntan på att nån ska bli bättre, och att en är för kär för att kunna lämna och förstå att det aldrig kommer hända... ” - Lou Elliotte


Efter att ha skrivit hitlåtar för några av Sveriges största popakter blev Lou frontfigur i grammisnominerade gruppen Estraden vars hyllade debutalbum ”Mellan hägg och syrén” har streamats över 150 miljoner gånger. I oktober förra året debuterade hon med sitt engelskspråkiga soloprojekt Lou Elliotte när hon primärade sin debutsingel “Best You’ve Ever Had” på fredagsfinalen i Idol.

Nya singeln “Happy For Me” släpps med tillhörande musikvideo som skapats av Ted Malmros.Stundande året kommer bli Lous största hittills med flertalet stora singelsläpp som kommer leda upp till en debut-EP som väntar under hösten 2021. Med sin karakteristiska röst som brännpunkt och skimrande popmusik så är det svårt att inte dras med Lou Elliottes låtar.

FÖLJ LOU ELLIOTTE PÅ: INSTAGRAM I FACEBOOK I SPOTIFY I YOUTUBE