Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

OCCHIO store by Aloud öppnar på Grev Turegatan 19


Bild: Occhio

Internationell ljusdesign till Stockholm.


Tyska Occhio, som är ledande inom high end-segmentet för belysning, etablerar sig på den svenska marknaden och öppnar butik i Stockholm. Bakom butiksöppningen står företaget Aloud, ledande i Norden inom ”intelligenta hem”, butikskonceptet är signerat Occhio.


Intelligenta hem innebär dolda skräddarsydda tekniklösningar där ljusdesign, ljusstyrning, styrsystem, säkerhet, bild- och ljudlösningar är i harmoni med inredning och arkitektur, något som Aloud är specialister på att designa och installera. Tillsammans med det tyska högteknologiska armaturföretaget Occhio tar Aloud ytterligare ett steg framåt och befäster sin ställning på den svenska marknaden med den nya satsningen; Occhio store by Aloud.


Butiken bjuder på en interaktiv och unik ljusmiljö med spetskompetens inom ljusplanering. Occhios butik gör ljuset till en verklig upplevelse där besökare får möjlighet att upptäcka innovativa funktioner, möjliga applikationer samt få omfattande expertis inom ljusplanering.


Belysningsföretagets innovativa LED-teknik och intuitiva funktioner gör att multifunktionell belysning blir enkel att använda. Occhio erbjuder ljusdesign med högkvalitativa armaturer och exklusiva helhetslösningar för ytor som ska ljussättas.


Occhio erbjuder det absolut främsta inom ljusdesign och ljuskvalitet. Deras produkter håller inte bara hög funktion och form, de är dessutom fantastiska att använda. Vi vill med Occhio store by Aloud skapa en mötesplats för ljusdesign där arkitekter, inredare, ljusdesigners och kunder kan komma att mötas och få uppleva det absolut bästa som finns på marknaden”, säger Dennis Lundell, grundare Aloud.

Butiken på 244 kvadratmeter, fördelat på två våningsplan, är belägen på Grev Turegatan 19, granne med Östermalmshallen och Sturegallerian. Occhio välkomnar såväl privatkunder som arkitekter, inredare och ljusdesigners till butiken där möjlighet ges att uppleva Occhios produkter och ljus på ett nytt och interaktivt sätt, som inspirerar och ger kunskap kring ljusdesign.