OIL ULTIME – lyxig hårvård med välgörande kraft från oljorSann skönhet är mer än bara ett tilltalande utseende. Det är även essensen av en persons inre harmoni som strålar ut genom vårt yttre. Nu utvidgas sortiment i hårvårdsvarumärket Oil Ultime med två nya produkter, Castor Seed Cleansing Oil och Mediterranean Finishing Oil.


Nu mer än någonsin söker många upplevelser, eftersom glädjen man känner under och efter en upplevelse är mer än fullständig. Våra upplevelser och erfarenheter är också lättare att dela med sig av till andra vilket är av stor betydelse eftersom många spenderar mycket tid på sociala medier. Detta tillsammans med den enorma förändring i attityd beträffande vikten av fysisk och mental välbefinnande, innebär att konsumenterna söker premiumupplevelser med varaktiga fördelar, de är mer än någonsin fokuserade på egentid och att fly från hektiska, dagliga rutiner.


Schwarzkopf Professional omfamnade detta med lanseringen av premium hårvårdsvarumärket Oil Ultime och är nu glada över att erbjuda två nya produkter i sortimentet.


Oil Ultime Castor Seed Cleansing Oil 100 ml, rek. Pris 265 kr

Mild rengörande olja som innehåller 100% naturlig Ricinolja (Castor Seed Oil) och ger en sinnlig och avslappnande upplevelse.


Den silikonfria och icke-feta oljan balanserar, vårdar och rengör varsamt hår och hårbotten. Resultatet är ett lätt, friskt och glänsande hår med en mjuk känsla. Lättflytande oljekonsistens gör det enkelt att fördela den i håret. (Om det behövs kan man använda ett schampo efteråt.)


Oil Ultime Mediterranean Finishing Oil 100 ml, rek. Pris 309 kr

En vacker väldoftande blandning av naturliga oljor, rena vita jasminblommor och uppfriskande citrusnoter av apelsin och citron.


Denna silikonfria och icke-feta olja vårdar och ger håret en lätt känsla, fin glans och en ljuvligt mjuk finish. Skyddar håret mot skadliga faktorer under varmare årstider såsom UV-skador.

Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby