Oral-B Genius X 20400N


Bildkälla: Flashmagazine


Säg farväl till din manuella tandborste och upplev effektiv och bekväm borstning med Oral-B Genius X elektrisk tandborste 20400N. Tack vare en AI-guide som håller reda på din borstningsstil, Gum Pressure Control-teknik för friskare tandkött och ett 3D borstsystem, som känner igen din teknik och ger dig tips kommer din munhygien att förbättras kraftigt.


Nu är det enklare än någonsin att borsta som tandläkare rekommenderar för en överlägsen rengöring, för friskare tandkött. Denna snillrikt utformade tandborste skyddar ditt ömtåliga tandkött och hjälper till att förebygga framtida problem:


kombinationen av den revolutionerande Gum Guard-tekniken, 360 SmartRing och tryckkontroll varnar dig, minskar hastigheten när du borstar för hårt och visar var du borstar för mycket för en varsammare tandborstningsrutin.


Sist men inte minst, den levereras med ett litiumjon-batteri som räcker i mer än två veckor på en full uppladdning. Med Oral-B Genius X 20400N kan borstningen bara bli en ännu bättre upplevelse. Det är inte förvånande att Oral-B är det varumärke som flest tandläkare rekommenderar världen över.


3D-system Tandborsten oscillerar, roterar och pulserar med 58 500 rörelser per minut för att bryta upp och ta bort upp till 100% mer plack än manuella tandborstar.


6 rengöringslägen Tandborsten erbjuder 6 olika rengöringslägen inklusive Sensitive, Whitening eller Gum Care som alla är utformade för att anpassas till dina personliga behov.

Artificiell intelligens Uppnå bästa möjliga resultat när du rengör tänderna tack vare AI som lär dig din rengöringsstil och sedan ger dig tips om hur du kan förbättra den.


Gum Guard-teknologi Tack vare teknologierna Gum Guard och Pressure Control kan du undvika att irritera dina tänder och tandkött eftersom hastigheten kommer att bromsas och du varnas om du borstar för hårt.


Litiumjonbatteri Inbyggt uppladdningsbart litiumjonbatteri ger dig upp till 56 minuters användning när den är fulladdad, vilket motsvarar ungefär 2 veckors vanlig borstning.

Personlig timer Den rekommenderade borstningstiden är 2 minuter och den här elektriska tandborsten kommer att meddela dig när den tiden är ute för att skydda dina tänder och tandkött från oavsiktlig skada.


Resefodral Inkluderat premium-resefodral gör att du kan ta tandborsten med dig och kan ladda tandborsten och din telefon samtidigt.


Förpackningen innehåller: - Handtag - Laddare - 2 borsthuvuden - Förvaring för påfyllning - Smart resefodral - Användarmanual


#oralb #oralbgeniusx

Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby