Organic Beauty Awards utser Årets Bästa Gröna skönhetskonto på Instagram!


För femte året i rad uppmärksammar Organic Beauty Awards skönhetsprodukter inom segmentet naturlig- och ekologisk hudvård och make-up, som är effektiva, bra för användarens hälsa och välmående, schysst framställda och bra för planeten. Nu öppnar nomineringen till nya kategorin: Årets Bästa Gröna skönhetskonto på Instagram 2020!


Organic Beauty Awards är den enda helt oberoende branschtävlingen för skönhet och hårvård i Sverige då tävlingen är öppen för både svenska och utländska varumärken, både medlemmar i NOC Sweden och märken som inte är medlemmar. Baskriteriet för deltagande är att produkten är certifierad med en märkning som garanterar att produkten uppfyller kriterier för naturligt och ekologiskt, eller håller motsvarande kvalitet. Sedan bedömer och nominerar en handplockad jury produkterna som håller högsta nivå.


Kategorin Årets Bästa Gröna skönhetskonto på Instagram är öppen för alla: privatpersoner, företag, svenska och internationella konton. Nomineringen är kostnadsfri och man får nominera sig själv eller andra. Utifrån de nominerade bidragen utser tävlingsledningen topp tio som presenteras i början av mars och av dessa görs en omröstning som är öppen för alla.


Nomineringen och omröstningen sker på www.organicbeautyawards.se.


Årets 17 kategorier är: Ansikte: Bästa Läppvård, Bästa Ansiktsmask, Bästa Dagkräm, Bästa Ansiktsolja Kropp: Bästa Handkräm, Bästa Handtvål, Bästa Body butter, Bästa Kroppsskrubb Make-up: Bästa Rouge, Bästa Mascara Hår: Bästa Hårmask/inpackning Övriga: Bästa Mun-/tandvård, Årets Nyhet (i samarbete med tidningen Hälsa), Årets produkt (i samarbete med Eco Life Scandinavia), Årets Bästa Herr produkt, Made in Sweden och Årets Bästa Gröna skönhetskonto på Instagram.

Vinnarna koras den 24 april 2020 och prisutdelningen sker i samband med ett jubileumsevent.


#organicbeautyawards #flashmagazine #influencers #instagram #organicbeauty #skönhetRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby