Paulina Danielsson berättar om den heta natten med Hollywoodstjärnan


I en intervju med podden I Sanningens namn avslöjar nu Paradise hotel ikonen Paulina Danielsson att hon spenderat en het natt med en väldigt känd skådespelare.


Paulina "Paow" Danielsson, 26, är känd för att vara en av Sveriges största dokusåpadrottningar. Hon började blogga redan som 14-åring och på kort tid drev hon en av Sveriges största bloggar. 


Bild: @kattpaow


Idag har hon varit med i Paradise Hotel hela fyra gånger – 2013, 2014 (då hon vann) samt 2019 och 2020. Hon har även varit med i Ex on the beachLyxfällanHemliga beundrare och Temptation Island. En känd tv-profil med andra ord.


Under årens lopp har löpsedlarna avlöst varandra. Och det ser inte ut som att löpsedlarna kommer rinna ut i sanden då Paow titt som tätt släpper bomber som får svenskarna att höja på ögonbrynen lite extra. Detta berättade hon bland annat när hon gästade podden "I sanningens namn". 


Hon avslöjade nämligen att hon spenderat en het natt med en väldigt känd, amerikansk skådespelare - Adrian Grenier.


Bild: Adrian Grenier.


– Jag var runt 18 år och hängde i Marbella. Brände 100 lax i månaden festade järnet med bland annat Aviciis gäng och sen så låg jag även med han... vad heter han... Vince i Entourage, berättar hon.


– Man var piss-snygg och levde livet, avslutar hon. 


#paow #kattpaow #paradisehotel #paulinadanielsson #adriangrenier #kändisskvaller #exonthebeach #lyxfällan #temtationisland #kändisnyheterRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby