Peg Parnevik berättar om bråket med Zara Larsson


År 2016 skickade pappa Jesper Parnevik en känga till sångerskan Zara Larsson på Twitter som fick många att höja på ögonbrynen. Dottern Peg Parnevik försvarade sin pappa – och sa mindre snälla saker om Zara.


I podcasten "Nemo möter en vän" berättar nu Peg om konflikten.


Peg Parnevik och Zara Larsson i en rejäl konflikt på sociala medier efter Jespers Tweet. 

- Ryktet säger att det var en man och en kvinna som körde lastbilen, men jag slår vad om att Zara Larssons raserianfall kommer bli 'jag hatar alla män", skrev han, syftandes till terrordådet i Nice 2016. 

Efteråt bad Jesper om ursäkt och mena att han hade ätit starka sömntabletter när han skrev sin tweet och kommer inte ihåg tillfället när han skrev den.Men innan Jesper hann förklara sitt agerande på sociala medier hade dottern Peg hunnit gå till sin pappas försvar. Bland annat skrev hon att Zara Larsson "använder hat och förklär det som något gott".


I podcasten "Nemo möter en vän" berättar nu Peg om konflikten med världsartisten.


– Det är klart man försvarar sin pappa även fast man visste att han hade fel. Jag skulle också sagt 'bullshit' om någon sa 'jag var på sömnpiller', precis som alla andra gjorde, säger Peg i podcasten.

Hon står dock fast vid att det var sömnpillerna som spökade. 


– Min pappa kan inte sova, han har verkligen insomnia, så han har fått väldigt starka sömnpiller, inte typ melatonin som man köper, utan receptbelagda, säger hon. 


Lyckligtvis tog det inte lång tid innan konflikten mellan familjen Parnevik och Zara Larsson var löst. 


Några veckor senare uppträdde både Peg och Zara samtidigt på "Allsång på Skansen". Då var den fientliga stämningen som bortblåst.


– Sen blev ju allt fine, han bad om ursäkt och hon sa att det var lugnt. Sen sågs vi typ veckor senare när vi spelade på "Allsång på Skansen" samtidigt, så det var ju verkligen fine, förklarar Peg i podcasten. 

Bild: TT


#pegparnevik #zaralarsson #jesperparnevik #allsångpåskansen #kändisskvaller #flashmagaznie #kändisnyheterRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby