Pernilla Wahlgrens penis-frossa: "vill ha en stor"Pernilla Wahlgren tar upp en jätte penis på scenen i sin succéföreställning. Dessutom får pappa Hans Wahlgren visa upp sitt könsorgan i showen - Penis frossa?


Pernilla Wahlgren, 52, gör just nu super succé med sin föreställning ”Hybris” på Cirkus i Stockholm.


Showen har minst sagt chockat gästerna, men vid det här laget har vi lärt oss att Pernilla är en riktigt buse med humor utan gränser, så ska vi inte bli alltför chockade. En stor jättepenis i tyg spelar nämligen en viktig roll i föreställningen.


Det är skådespelaren Måns Nathanaelson, 43, som dansar runt i penisdräkten medan Pernilla sjunger att hon ”vill ha en stor kuk, en jättestor kuk i mitt liv”. Vi får även se pappa Hans Wahlgrens, 82, penis i bild.


Bild: Stoppa pressarna


I föreställningen har Pernilla med ett videoklipp som mamma Christina Schollin, 82, spelade in när hon och maken var på semester på en nudiststrand i Spanien.


Christina Schollin filmade sin och makens gin & tonic när Hans Wahlgrens penis kom med i bild – ett klipp som spreds på sociala medier.

– Det bjuder jag på. När Pernilla gjorde ”Kort, glad och tacksam” gjorde hon entré ur Christinas vagina. Så nu är det väl jag som får bjuda till, även om min inte är gjord av sidendraperier, säger Hans Wahlgren till Aftonbladet, rapporterar


Pernilla uppträdde även på QX-galan med sitt penis-nummer och till med de luttrade gaykillarna med stor erfarenhet av penisar blev nästan lite chockade.

– Man kan inte låta bli att unda hur långt hon kan gå? Det här är ju nästan för vågat för oss killar som gillar killar, frågade sig en av gästerna.


#pernillawahlgren #hybris #flashmagazine #kändisskvallerRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby