PH deltagaren Gabriella ”Bella” Andersson berättar om de misslyckade ingreppet


Paradise Hotel deltagaren Gabriella "Bella" Andersson har varit öppen med att hon gjort flera skönhetsingrepp. Nu berättar hon om när ett av ingreppen gick fel.


Influencer-profilen Gabriella ”Bella” Andersson, 25, blev ett känt ansikte i Sverige när hon medverkade i förra årets säsong av Paradise hotel. Hon har tidigare skapat rubriker tillsammans med hennes ex-pojkvän Arvid Stenbäcken, 27, som hon träffade under inspelningen.


Hon har alltid varit öppen med att hon gjort skönhetsingrepp för att förändra sitt utseende. På sin Instagram story har hon tidigare berättat om det.


”Jag står för fillers och operationer och kommer alltid göra. Jag kommer inte ändra min åsikt och jag tycker att alla människor ska få göra vad dom vill med sin kropp, det har ingen annan rätt att säga till om”, skriver hon.


Men det är förs nu som hon avslöjar att det funnits ett ingrepp som gått snett.


Det var när hon skulle justera sin haka som allt blev fel. Nu berättar hon på sin Instagram att hon har gjort mer fillers i sin haka för att justera och få tillbaka hakan som den var innan första ingreppet.


”Jag rättade till ett fel för att få tillbaka min naturliga haka! Precis som den va INNAN jag gjorde fillers i min haka!”, skriver hon.I kommentarsfältet rasar hennes följare. De menar att hon uppmuntrar till fillers och kallar henne för en dålig förebild.


- Herregud hur orkar man”, skriver en.


Men på sin Instagram story ger Bella svar på tal och förklarat att hon tröttnat på denna typ av kommentarer.


”De här JÄVLA kommentarerna om att vi med många följare har ett ansvar?! Bajsa på dig! Sluta följa! Blocka mig åt din dotter och fortsätt med ditt trötta liv!”, skriver hon.

Hon fortsätter:


”Jag är trött på att töntar ska säga till mig hur jag ska leva! De här är mitt liv! Och sluta följ om du stör dig!”


#Gabriellaandresson #bellaandersson #paradisehotel #influencer #drama #flashmagazine


Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby