Relationsteorin 8 mars | vinn biljetter till föreställningen i Stockholm med FlashmagazineEfter höstens framgångar i Värmland med fullsatta hus fortsätter nu succén Relationsteorin med Malte Hallquist.


Våren 2020 blir det föreställningar i Karlstad, Sunne, Säffle, Vara, Stockholm och Göteborg.

Relationsteorin är en sprakande feelgood-föreställninge full av skratt, värme och klurigheter om och kring relationer. Helt enkelt Värmländsk vetenskapskomik när den är som bäst.


- Relationsteorin handlar så klart om hur vi förhåller oss till varandra. På sitt typiska, humoristiska och medmänskliga sätt berättar Malte hur man skapar, stärker och bibehåller goda och nära relationer, med grund både i forskning, vetenskap och egen erfarenhet. Vad krävs för att en relation ska hålla livet ut? Hur blåser man liv i en relation med pyspunka? Hur blir man lycklig?


Nu kliver Malte Hallquist på scenen på Stockholms mest omtalade teaterscen - Scala teatern. Där du som läsare har chans att vinna biljetter för två personer.


Malte Hallquist är en komiker och föreläsare som lockar till skratt och eftertanke över hela Sverige. Han är flitigt bokad som föreläsare, underhållare, konferencier/moderator och som skådespelare.


Med bakgrund som lärare på högstadiet i 17 år lärde sig Malte ganska snabbt relationens betydelse för god kommunikation. I knepiga situationer kunde relationen ibland vara det enda verktyget för att nå fram till sina elever. Malte är helt övertygad om att oavsett vilket yrke du har, så kommer relationen med dom du möter på arbetsdagen vara direkt avgörande om du kommer lyckas med ditt arbete eller ej.


Som far till ett multihandikappat barn har Malte Hallquist lärt sig att kommunikation kan föras på så många olika sätt och på så många olika plan. Hans handikappade dotter har också lärt honom att diagnoser kan vara superkrafter om man bara hittar rätt riktning med sina styrkor. Enligt Malte så har människor som lever lite utanför boxen ofta förmågan att plocka fram den bästa ur oss.


Vinn 2 biljetter till föreställningen den 8 mars

Nu kan alla våra fantastiska läsare vara med och tävla om två biljetter tack vare event bolaget Erwik Communication. Biljetterna gäller föreställningen på Scala teatern i Stockholm den 8 mars. Allt ni behöver göra är:


Följa: @ErwikCommunication På Instagram

Gilla: Flash.Magazine på Facebook


När ni gjort detta skickar ni meddelande på Flash.Magazines Facebook sida med ert namn och mail så vi har de tills det är dags att dra en vinnare sista februari.

Press:

Det är lätt att skratta med Malte, han lämnar dörren på vid gavel. Ett smart dramaturgiskt grepp som skapat eftertanke mellan skratten.


Publikröst:

Jag skrattade så mina glasögon immade igen.


Speltid: 90 min ingen paus


#maltehallqvist #scalateatern #erwikcommunication #evet #komedi #relationsteorin #flashmagazine #tävlingRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby