Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Säkra vårsolen med SKINCITY skincares efterlängtade solskydd!


Precis i tid till vårsolens första strålar lanseras SKINCITY skincares solskydd - ett efterlängtat tillskott till märkets breda sortiment av enkel, men avancerad hudvård, utvecklat av erfarna hudterapeuter.Att UV-skydd är A och O i en komplett hudvårdsrutin är väl ingen nyhet för någon, men solskyddet är inte alltid en helt okomplicerad produkt och, i vissa fall, kan man uppleva att produkten efterlämnar en vit hinna på huden, särskilt tydligt om man har en melaninrik hud. Därför är vi så glada att kunna presentera dessa två solnyheter där du, problemfritt, kan applicera ett högt UV-skydd och samtidigt få de hudvårdande egenskaperna på köpet. Och - spoiler alert - de efterlämnar ingen vit hinna, så alla hudtoner kan känna sig helt trygga!


Har du en kombinerad eller oljig hud som lätt blir blank? Då är SPF 50 Light Emulsion din nya BFF. Denna lätta emulsion med hög SPF går lätt in i huden med en osynlig finish. Vårdande squalane och glycerin samt E-vitamin säkerställer fukt och skydd mot fria radikaler. Pris: 349 kr.

Har du istället en känslig eller yttorr hud är Sun Protection Mousse SPF 30 ditt förstahandsval. Den ultralätta texturen tillför fukt och absorberas omedelbart samt stöter bort vatten effektivt - perfekt även för stranden. Skyddar såväl ansikte som kropp samt tillför antioxidanter i form av C- och E-vitamin. Pris: 129 kr (50 ml) och 279 kr (150 ml).Och som om detta inte vore tillräckligt, kommer snart inte mindre än två nyheter till: en BHA-toner till ansiktet och ett ljuvligt body butter till kroppen - två potentiella nya bästsäljare.

Med vårsolen kommer även tiden för bara armar och ben. Nyheten Ceramide Body Butter mjukar upp de torraste armbågar, hälar och knän och gör dig vårredo på ett kick med sitt innehåll av ceramider, bisabolol och näringsrika oljor. Hello spring! Pris: 299 kr. Lanseras på Skincity 12/4.


Om solskyddet är hudterapeutens absolut bästa vän, så kommer nog exfolieringen på en god andra plats! Genom att exfoliera huden regelbundet, får man bort torra hudceller och ger plats för en jämnare, mjukare och mer lystrig hud. I SKINCITY skincares nya Pore Minimising Toner samsas salicylsyra (BHA) med niacinamid och probiotika och kan användas varje dag (eller mer sällan vid en känsligare hud) för att motverka uppkomsten av pormaskar och finnar.


Pris: 299 kr. Lanseras på Skincity 12/4.OM SKINCITY SKINCARE

SKINCITY skincare är resultatet av Skincitys tio år av kunskap och erfarenhet att hjälpa sina kunder till bättre hudhälsa. Detta kombinerat med värdefull kundfeedback lade grunden till hudvårdsserien som gör avancerad hudvård tillgänglig för alla. Produkterna, som utvecklas av Skincitys egna hudterapeuter tillsammans med Sveriges främsta hudvårdskemister, innehåller optimala koncentrationer av aktiva ingredienser som ger resultat och samtidigt främjar hudhälsa. Alla produkter är veganska och tillverkade i Sverige.