Så ser Angelina Jolie och Brad Pitts barn ut idag


Har du funderat på vad som egentligen hände med barnen Jolie-Pitt efter föräldrarnas skilsmässa?


År 2016 skilde sig Angelina Jolie och Brad Pitt. De hade då varit ett par i hela tolv år. När de träffades hade Angelina redan adopterat sonen Maddox och levt som ensamstående förälder. Hon adopterade snart dottern Zahara men trots att hon och Brad officiellt var ett par valde hon att även denna gången adoptera som ensamstående förälder.


Ett år senare skrev Brad på adoptionspapperen för både Maddox och Zahara, och kunde titulera sig som tvåbarnspappa. Bara några månader senare föddes Brad och Angelinas första gemensamma, biologiska barn – Shiloh.


År 2007 utökades familjen än en gång då Pax adopterades. Familjen bestod nu av fyra barn , och den skulle inte sluta växa. Sist ut i klanen Jolie-Pitt är tvillingarna Vivienne och Knox, även de parets biologiska barn.Angelina Jolie och Brad Pitt har alltid varit hemlighetsfulla när det kommer till sina sex barn och ingen av dem har exempelvis fått lov att ha sociala medier.


Här nedan kan du läsa det vi vet om respektive barn, och det är en minst sagt talangfull skara. Kanske ingen överraskning med tanke på vilka deras föräldrar är.


Maddox Chivan Jolie-Pitt, 18

Maddox Jolie-Pitt föddes i Kambodja 2001 och året därefter adopterades han av Angelina Jolie. På den tiden var skådespelerskan gift med Billy Bob Thornton, men hon stod som ensam förälder till Maddox.


Den äldsta sonen har följt sina föräldrars fotspår och har jobbat en hel del med film. Bland annat var han produktionsassistent när Angelina Jolie spelade in filmen By the sea och ska också ha hjälpt sin mamma att regissera Netflix-filmen First they killed my father. Nyligen började han sin andra termin på ett universitet i Sydkorea där han enligt uppgifter ska studera  livsvetenskap och bioteknik.


Maddox har varit mest omskriven för sin ansträngda relation med Brad Pitt. Under skilsmässan ska han ha tagit Angelinas sida och än i dag har relationen med pappan inte repat sig. När han fick frågan om det i höstas svarade han löst:


– Det som händer, händer.


Pax Thien Jolie-Pitt, 16

Pax var tre år gammal när han adopterades från Vietnam. Enligt amerikanska medier ska han vara det av barnen som har allra svårast för att stå i rampljuset. I en intervju med tidningen Us Weekly berättade en källa att far och son helst av allt bara tar det lugnt ihop.


– De gör enkla saker som att laga mat eller ser en film, uppgav källan.


Pax har ett stort intresse för musik och enligt mamma Angelina tar DJ:andet upp en stor del av hans tid.


Zahara Marley Jolie-Pitt, 15

I juli 2005 adopterades den då sex månader gamla Zahara från ett barnhem i Etiopien av Angelina Jolie. I dag har hon hunnit bli 15 år gammal och är enligt sin mamma en riktigt ”tjejig tjej” som är väldigt moderlig och omhändertagande, speciellt när det kommer till sina syskon.


Zahara har redan gjort debut inom filmvärlden som rösten till en av karaktärerna i tecknade Kung Fu Panda. Angelina gjorde rösten som tigrinnan, och Zahara fick prova på att dubba en av de mindre rollerna. Hon har även haft en mindre roll i Disneys Maleficent.


Shiloh/John Nouvel Jolie-Pitt, 13

Shiloh Jolie-Pitt är Angelina och Brads första biologiska barn. I en intervju med Vanity Fair berättade Angelina Jolie att Shiloh är ett barn med humor.


– Shiloh är hysteriskt rolig, en av de mest fånigaste och mest lekfulla personer jag någonsin träffat, sa skådespelerskan.


I samma tidning berättade hon även om hur Shiloh vill vara som en av sina bröder.


– Hon klär sig som en pojke. Hon vill vara en pojke. Vi har klippt hennes hår. Hon vill ha allt som är ”killigt”. Hon vill vara som hennes bröder, sa Angelina Jolie.


Brad Pitt har även han berättat att Shiloh gärna vill bli kallad för John, och båda föräldrarna stöttar Shiloh i sitt beslut.Shiloh har ofta uppmärksammats och hyllats i amerikanska medier för sin coola och unika klädstil.


Vivienne Marcheline och Knox Leon Jolie-Pitt, 11


Tvillingarna Vivienne och Knox Jolie-Pitt föddes i Frankrike och är alltså nummer två och tre av Angelina och Brads biologiska barn. Båda två har redan hunnit med att testa på skådespelaryrket. Knox gjorde en av rösterna i Kung Fu Panda och Vivienne spelade en yngre version av Elle Fannings karaktär i Malefecant.


Här kan du se 5-åriga Vivienne spela mot mamma Angelina i Maleficent:


#angelinajolie #bradpitt #flashmagazineRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby