Så träffades Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen


Bild: Hänt


Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har haft en stormig relation med många uppbrott, men paret har alltid lyckats hittat tillbaka till varandra. Såhär gick det till när paret träffades för första gången.


Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har haft en av- och på relation i flera år och har vid flera tillfället gjort slut, men alltid lyckats hitta tillbaka till varandra igen. Förra sommaren gjorde paret slut men återförenades senare under året. Under julen 2019 bekräftade Bianca att hon inte firade jul med sin familj, utan med Phillipe .


– Jag firar jul med Phillipe och hans familj i år, vilket känns väldigt mysigt och det är så god mat här och jag kommer verkligen bra överens med hans familj så det känns jättehärligt att vi är här i år, har Bianca sagt tidigare i en Youtube-video.


På nyårsafton firade Bianca sin 25-årsdag med en storslagen fest, och på plats fanns även Philippe som höll ett känslosamt tal under middagen. Under talet blickar Phillipe tillbaka till ett särskilt ögonblick och säger:


– Det var filmiskt på något sätt. Det låter väldigt cheesy men det var typ som i den filmen när allting stannar upp och det är ingen musik längre. Och det är bara en monolog med någon kille som står och pratar och bara tänker ”there she was, my future wife”.


Bild: Nyheter 24


Så träffades Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen


Bianca och Phillipe lärde känna varandra när de var 15 år gamla. I ett avsnitt av Wahlgrens värld har influencern avslöjat hur det gick till vid första mötet i Spanien.


– Jag och Phillipe träffades i Marbella, när han hånglade med alla mina kompisar. Det var i alla fall tre eller fyra av dem. Vi träffades på en beach club, jag visste vem han var och han visste vem jag var eftersom vi hade gemensamma kompisar. Vi festade och jag raggade på honom, men då började han hångla med två av mina bästa tjejkompisar, berättade Bianca då.


Hon fortsatte att dela med sig av hur kvällen med sin blivande pojkvän gick till.


– Vi låg alla i en säng och snackade och sen fick jag ligga bredvid när han hånglade med min kompis, sade hon.Efter den misslyckade festkvällen gick det ett par år tills paret träffades igen. Då möttes de under en utekväll i Stockholm.


– Det blev ingenting i Marbella, men sen träffades vi igen på krogen på Café Opera. Då gick vi hem ihop och låg, berättade hon i programmet.


I efterhand har Bianca fått en förklaring till pojkvännens agerande.


– Man hånglade ju runt när man var 15 år. Jag själv hånglade med fem personer på den där festen. För mina kompisar var det också bara ett litet hångel, de har pojkvänner i dag. I slutändan fick jag veta att Phillipe hade varit intresserad av mig redan då, men inte vågade gå fram för att han tyckte att jag hade för stark pondus och var rädd att få en diss.


#biancaingrosso #philippecohen #flashmagazine #kändisskvaller #wahlgrensvärld #kändisnyheterRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby