Se John Legend och Chrissy Teigens lyxiga boenden i Hollywood och New York


John Legend och Chrissy Teigen har köpt en ny lyxvilla i Hollywood OCH en takvåning i New York – se bilderna från hemmen här.


”Vad ska vi göra med alla pengar?” är ett dilemma som vissa har. Och fastigheter brukar vara bra investeringar, något sångaren John Legend och modellen och influencern Chrissy Teigen tagit fasta på. Den senaste månaden har powerparet köpt inte bara en, utan två nya bostäder.


Ett av husen är en lyxvilla i West Hollywood i Los Angeles, värd över fem miljoner dollar. Huset är byggt i en modern, naturnära nyfunkisstil med stora fönster. Planlösningen är öppen och ljus och de stora fönstren gör att gränsen mellan ute och inne suddas ut.


Öppet kök och stora dörrar ut mot terassen. Inredningen går i lugna färger.


Huset är inte enormt, med kändismått mätt, och trädgården ganska blygsam. Men så ligger det också inträngt mitt i myllret i populära West Hollywood. Ändå finns det flera mysiga uteplatser, en liten gräsmatta och en pool att svalka sig i. Vi skulle trivas!


Pool, brasa och tv-mys i ett.


Huset har fyra sovrum och fyra badrum.


Och – då ska man veta att paret bara några veckor tidigare köpt en takvåning i Nolita, i New York, värd åtta miljoner dollar. OCH att de råkar äga lägenheten precis bredvid sedan tidigare, värd ännu lite mer.


Lägenheten på Manhattan bjuder på en klassisk New York-look, med spröjsade fönster, franska balkonger och innerväggar i tegel. Det finns dessutom två eldstäder och en stor trädäckad takterass med utekök och en fantastisk utsikt.


Här är stilen mer rustik.


En modern inredning balanserar upp väl.


Stilrent kök och vackra fönster.


Här sover man nog gott.


Det är inte allt. De här bostäderna är förmodligen tänkta som ”extrahem”, eftersom paret också äger ett större, ännu dyrare hem uppe i Beverly Hills, värt ungefär det dubbla, som de köpte av Rihanna för fyra år sedan. Kanske kommer de nya fastigheterna att fungera som övernattningshem, arbetslokal eller som en elegant inspelningsplats för Chrissy Teigens kommande matlagningsshow?


Foto: TT

Källa:L.A Times

Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby