Selena Gomez berättar om ångesten och relationen med Justin BieberSelena Gomes är aktuell med nya albumet Rare. Hon har ett par tuffa år bakom sig och i en intervju berättar hon om ångesten och uppbrottet från Justin Bieber.


Sångerskan Selena Gomez, 27, har inte varit aktuell med ny musik på ett bra tag. Men i förra veckan släppte hon nya albumet Rare som gick upp direkt som etta på amerikanska Billboard-listan över mest populära album.


Mycket har hunnit hända i Selenas liv mellan skivsläppen på 4 år. Hon har bland annat genomgått en njurtransplantation, brottats med mental ohälsa och genomgått två offentliga uppbrott – ett från Abel Makkonen Tesfay, mer känd som The Weeknd, och det andra från Justin Bieber.


Bild: Evening Standard


Separationen från Justin Bieber väckte särskilt stor uppmärksamhet och det spekulerades i att låten Lose You To Love Me handlade om Gomez stormiga uppbrott med exet.


Som många är bekanta med blev paret ihop igen, men gjorde sedan slut på nytt. Det hann bara hå två månader efter uppbrottet innan Justin friade till modellen Hailey Bieber, som han numera är gift med.


Låtraden ”two months, you replaced us” och ”set fire to my purpose” spekulerades syfta på Bieber, som också släppt en platta med titeln Purpose.


Det är i en intervju med NPR som Selena Gomez berättar att låten handlar om exet, och berättar att hon är väldigt stolt över låten och att den har fått en annan betydelse för henne idag än den hade när hon skrev den.


– Jag kände det som att jag inte fick ett respektfullt avslut, och jag hade accepterat det, men jag visste också att jag behövde ett sätt att säga ett par saker som jag önskar att jag hade sagt, säger hon.


Hon fortsätter...

– Jag var tvungen att hitta ett sätt att förstå det som en vuxen. Och jag var tvungen att förstå de val som jag själv gjorde. Jag vill definitivt inte prata om det här i resten av mitt liv, men jag är stolt över att kunna säga att jag är starkare än jag någonsin varit och att jag har hittat ett sätt att gå igenom det med så mycket grace som möjligt.

#selenagomez #justinbieber #relation #relationship #flashmagazine #kändisnyheter #kändisskvaller


Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby