Selena Gomez pepptalk till årets studenter


Selena Gomez spelade nyligen in en digital hälsning till årets alla studenter – och i det klippet delar hon med sig av ett viktigt budskap.


För en tid sedan initierade Facebook och Instagram #Graduation2020: Facebook and Instagram Celebrate the Class of 2020 – ett virtuellt examensfirande med fokus på att hylla alla de avgångsstudenter som inte får möjlighet till ett vanligt uppvaktande på grund av cornapandemin.


Flera kändisar har deltagit i det digitala firandet, däribland Selena Gomez som valde att spela in ett videoklipp där hon hyllar och peppar alla studenter:


– Jag vet att ni alla har jobbat otroligt hårt för att komma dit där ni är i dag. Jag vet också att det inte är precis så här som ni tänkt er att era skolavslutningar skulle se ut, började hon :

– Jag vill poängtera att det är okej att inte veta vad man vill göra med resten av sitt liv. Att hitta sin riktning och passion är en resa som tar tid. Bli inte heller frustrerade över era misstag och motgångar, sådant händer oss alla.


Selena valde även att delade med sig av lärdomar från sitt egna liv – och avslöja vad hon önskar att hon hade kunnat säga till sitt yngre jag:


– När folk frågar mig om det är någonting jag skulle vilja säga till mitt yngre jag säger jag alltid: ‘Gör det bara’.


Selena poängterar även vikten av att inte stressa upp sig i onödan


– Du blir inte vad du vill, du blir vad du tror. Så, om du inte tror på dig själv – kan du inte heller förvänta dig att andra ska tro på dina förmågor.


Här kan du se videon med Selena från Facebook:


Foto: TT


#selenagomez #flashmagazine #kändisskvaller #kändisnyheter


Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby