Selena Gomez släpper alternativa videon till "Look at her now"


Snacka om en 180-graders sväng! Efter att ha släppt den känslomässiga balladen, "Lose You To Love Me", har Selena Gomez, 27, nu släppt en ny alternativ musikvideo för "Look At Her Now" som hon släppte 24 oktober 2019.


Varför Selena väljer att spela in en alternativ musikvideo till Look at her now låter vi vara osagt, men vi kan inte sticka under stolen med att pop prinsessan slängde oss i väggen lika mycket med denna färgsprakande video som med original videon.


Se den alternativa videon här:
Original videon:


Med en snygg blond flätad frisyr och en speglad metalldräkt förvandlades Gomez till en mer självförsäkrande och våldsam kvinna i denna musikvideo.


Det går inte att sticka under stolen med att Selena tagit tillvara på Justin Biebers, 25, svek och gjort något storslaget av hjärtesorgen. Att låttexterna pekar på Justin Bieber går inte att blunda för. Fansen älskar att hon visar upp sin sårbarhet och nu även styrka.


Någon som vi anar inte uppskattar come backen lika mycket är nog Justin Biebers fru Hailey Baldwin-Bieber, 23,. Åtminstone är det vad många fans tänker just nu. För visst kommer Selena Gomez tillbaka med en power som väcker de flestas uppmärksamhet. Hon agerar och ser mer dominerande ut, i kontroll över sin kvinnlighet och osar självförtroende.#selenagomez #lookathernow #flashmagazine #music #rare #popstjärnaRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby