Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Skin City skincare
Vad är unikt med Skincity Skincare?


Skincity Skincare har inspirerats av den asiatiska marknaden och använder maximala koncentrationer av aktiva ingredienser för bästa möjliga resultat. Dock alltid i kombination med återfuktande, stärkande och skyddande ingredienser i balanserade sammansättningar för minimal irritation på huden!


Vet du inte vilken hudtyp du har eller vilka produkter du ska använda?

Skincity har ett jättebra hudtest som du kan göra för att få reda på mer om din hud!Sticker ut hakan med Skin Goals

Det som jag tycker är unikt med Skincity skincare är att de är så övertydliga med allt. Du kan enkelt se vilka aktiva ingredienser som dina produkter innehåller genom att läsa på förpackningen och de sticker tom ut hakan och listar “Skin Goals” så att du enkelt kan se vad målet med produkten är.

Produkterna ligger helt okej i pris och ligger mellan 249 – 499 kr. Helt rimliga priser med tanke på kvalitén bakom dem.


Flashmagazines hudvårs-testare fick äran att använda några av Skin Citys omtalade produkter. Efter en månads användning kan jag med handen på hjärtat rekommendera deras egna hudvårdsmärke samt makeup.


Mina två favoriter är utan tvekan Skin Citys rengörings produkter.

Produkterna är skonsamma mot huden och man märker hur bra huden mår av dessa produkter. Redan vid första användning inser man att detta är hudvård man inte kommer kunna leva utan.SOFT FOAMING CLEANSER - 120 ML

Soft Foaming Cleanser är en mjukt löddrande rengöring för ansiktet som löser makeup, fett och daglig smuts utan att torka ut eller irritera huden. Den silkeslena cremen transformeras till ett rikt skum vid kontakt med vatten och rengör skonsamt med hjälp av extrakt från kokosnöt. Mangokärnolja säkerställer att huden efterlämnas återfuktad, mjuk och len. Green Caviar - en havsalg rik på mineraler, C- och E-vitamin samt fuktbindande polysackarider förser huden med skyddande antioxidanter och motverkar inflammationer.


Mjukt löddrande rengöring för alla hudtyper.

Vårdande formula med mangokärnolja och Green Caviar.

Lämnar huden mjuk, len och återfuktad.


Pris: 249krLUMINOUS LICORICE TONER - 200 ML

Luminous Licorice Toner är ett fylligt ansiktsvatten som återfuktar, lugnar och balanserar huden samt förbereder den för kommande aktiva produkter i hudvårdsrutinen. Probiotika förser huden med goda bakterier för att gynna mikrofloran och stärka hudbarriären, medan PHA binder rikligt med fukt i huden och även fungerar som ett skydd mot fria radikaler. Extrakt från kamomill, centella asiatica och lakritsrot lugnar irritationer och reducerar rodnad samt jämnar ut hudtonen för en klar hud med lyster. Doftfri formula med pH-värde 5,5. 


Återfuktande ansiktsvatten för alla hudtyper.

Innehåller probiotika och lakritsextrakt.

Fyllig, doftfri formula.


Pris: 269kr24H LIGHT EMULSION - 50 ML


24H Light Emulsion är en lätt 24h-creme för en normal till kombinerad hud som ger rikligt med fukt utan att kännas tung på huden eller täppa till porerna. Den ultralätta formulan förser huden med viktiga fuktgivare som hyaluronsyra och PHA-syra samt ceramider och squalane som finns naturligt i hudbarriären och som hjälper till att binda fukten i huden. Berikad med A-vitamin och antioxidantrika växtextrakt som grönt te, frossört och parkslide som ger huden ett skydd mot fria radikaler från miljön.


Lätt 24h-creme för normal till kombinerad hud.

Återfuktar med hyaluronsyra och PHA-syra.

Skyddar huden med kraftfulla antioxidanter.


Pris: 349kr


HYDRATING SERUM OIL STICK - 25 GRAM


Hydrating Serum Oil Stick är ett återfuktande oljeserum för ansiktet i smidigt stiftformat. Derivat från kokos samt solrosextrakt agerar som 'torra' oljor, dvs hjälper till att binda fukt i huden samt stärka hudens skyddsbarriär, utan att täppa till porerna. Bisabolol lugnar och minskar rodnad, sheasmör återfettar och ger näring, medan E-vitamin hjälper till att reparera skador på huden och skyddar mot fria radikaler. Den mjuka formulan efterlämnar en behaglig känsla på huden och doften verkar naturligt uppfriskande. Passar alla hudtyper och kan komplettera varje hudvårdsrutin för mer fukt, näring och lyster. Perfekt att ta med när du är på språng - exempelvis till gymmet - för snabb och smidig återfuktning.


Återfuktande oljeserum i stiftformat. 

Reducerar rodnad och stärker hudbarriären.

Mjuk formula för en sammetslen känsla. 


Pris: 149krStorfavorit: Denna fantastiska produkt har komma att bli en av favoriterna i hudvårds / makeup hyllan här hemma. En återfuktande primer olja som du masserar in i huden eller blandar i din foundation innan du lägger din makeup. Du kommer se återfuktad och få det där maximala glowet som vi alla är ute efter.


BISABOLOL HYDRATING OIL PRIMER - 20 ML


Bisabolol Hydrating Oil Primer är en näringsgivande oljeprimer som jämnar ut fina linjer och eliminerar torra partier för att underlätta applicering av foundation. Den lätta formulan smälter snabbt in i huden och tillsammans med en blandning av omega-rika växtoljor och bisabolol balanserar och lugnar den huden. 


Lätt näringsgivande oljeprimer. 

Jämnar ut fina linjer och återfuktar huden. 

Innehåller bisabolol som lugnar huden. 


HUDTERAPEUTEN TIPSAR

Blanda ut din foundation med några droppar av Bisabolol Hydrating Oil Primer för att göra den mindre täckande och återfuktande.


Pris: 249krCAPRIC GOLDEN BRONZE PALETTE LIGHT BRONZE - 10,5 GRAM


Capric Golden Bronze Palette är en komplett palett som ger en solkysst look med fin lyster. Den kombinerar tre perfekta nyanser som kan blandas eller användas var för sig, en matt bronzer, en lystrig bronzer och en highlighter. Den unika puderformulan är från början en vårdande emulsion som försiktigt bakats till vackra, marmorerade puder med en mjuk och sammetslen struktur som ger en strålande finish. Produkten smälter in i huden vid applicering och jämnar ut synligheten av fina linjer och porer samt ger din hud en hälsosam solkysst ton och glow. Ljusreflekterande mineraler, som gifter sig fint med alla hudtoner, ger ett subtilt skimmer. Kommer i två färgställningar: Light och Deep.

Bronze-palett för en solkysst look med fin lyster.

Unik bakad formula med vårdande egenskaper.

Sammetslen pudertextur som ger subtilt glow.


Pris: 299kr