Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

SKIN TREAT utökar sin ansiktsserie med tre nya produkter för en hälsosam lysterTill våren utökar SKIN TREAT sin ansiktsvård med tre nya produkter. Här hittar du varumärkets första ögonkräm GINGER + PEPTIDE, ansiktsserumet ENZYME RADIANCEsamt nattmasken RADIANCE SUPPORT.


Stort fokus i utvecklingen har varit att ta fram aktiva formuleringar med verksamma och näringsrika ingredienser som riktar in sig på att skapa en hälsosam lyster. Vidare har man valt att addera nya botaniska ingredienser som exempelvis ingefäraextrakt, enzymer från ananas och papaya samt naturligt framtagna stamceller från gurkmejaextrakt. Dessutom är nyheterna laddade med vårdande havtornsolja samt återfuktande antioxidanter från bananblomma. Samtliga produkter innehåller över 90% naturliga ingredienser och är 100% veganska.


OM SKIN TREAT

Skin Treat är ett varumärke specialiserat på aktiva och botaniska skönhetsprodukter för både kroppen och ansiktet. Fokus är att erbjuda effektiv och problemlösande hudvård som är formulerade för att uppnå optimalt resultat. Samtliga produkter innehåller över 90 % naturliga ingredienser och är 100% veganska. De är också utvecklade av svenska hudvårdsexperter och produceras i Sverige.


SKIN TREAT GINGER + PEPTIDE Eye Cream en näringsrik och lystergivande ögonkräm som motverkar trött och glåmig hud

En multifunktionell ögonkräm fylld med välgörande aktiva ingredienser så som sheasmör och squalane för den känsliga huden runt ögonen. Formulan innehåller koncentrerat ingefäraextrakt och naturligt framtagna stamceller av gurkmejaextrakt som hjälper till att återfukta torr och trött hud. Ögonkrämen är också boostad med aminosyror och tetrapeptider som förebygger och reducerar fina linjer.

Nyckelingredienser: Ingefäraextrakt + Tetrapeptid + Gurkmejaextrakt Aktiva ekologiska ingredienser: Bananblomma + Havtornolja Pris: 179 SEK, 15 ml


SKIN TREAT ENZYME RADIANCE Face Elixir ett ansiktsserum med exfolierande effekt för en mjukare hud och hälsosam lyster

Ett ansiktsserum som ger nytt liv åt trött hud. Med enzymer från papaya och ananas avlägsnas döda hudceller och huden får en skonsam exfoliering. Innehåller även naturligt framtagen AHA-syra från citruskaviar som både jämnar ut huden och ger fin lyster.


Nyckelingredienser: Enzym av papaya + Enzym av ananas + Citruskaviar

Aktiva ekologiska ingredienser: Bananblomma + Havtornolja Pris: 249 SEK, 30 ml


SKIN TREAT RADIANCE SUPPORT Overnight Face Mask en ansiktsmask som under natten väcker trött hud till liv

En lätt exfolierande nattmask fylld med enzymer från papaya som försiktigt tar bort döda hudceller och väcker trött hud till liv. Innehåller koncentrerat ingefäraextrakt och naturligt framtagna stamceller av gurkmejaextrakt för att stärka och återställa huden. Resultatet är en hälsosam, förnyad och jämn hud med lyster.

Nyckelingredienser: Gurkmejaextrakt + Enzym av papaya + Ingefäraextrakt Aktiva ekologiska ingredienser: Bananblomma + Havtornolja

Pris: 229 SEK, 50 ml


De nya produkterna från SKIN TREAT lanseras under vecka 17, 2021 och kommer att säljas exklusivt hos KICKS, både i butik och online.