Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Sonys BRAVIA XR X90J Full Array LED TV med kognitiv intelligens går snart att förbeställaSnart finns BRAVIA XR X90J Full Array LED TV tillgänglig för förbeställning som ger enastående bild- och ljudkvalitet tack vare sin revolutionerande Cognitive Processor XR


Sony meddelar att X90J 4K HDR Full Array LED TVs snart kommer att kunna förbeställas. Den senaste BRAVIA XR-serien är utrustad med nya Cognitive Processor XR som är en helt ny bearbetningsmetod som tar steget längre än konventionell AI (artificiell intelligens) och är utformad för att replikera de sätt som människor ser och hör.


När vi ser ett objekt så fokuserar vi omedvetet på särskilda punkter. Cognitive Processor XR, med kognitiv intelligens, delar upp skärmen i ett flertal zoner och uppfattar vart fokuspunkten är i bilden. Där konventionell AI bara kan upptäcka och analysera bildelement såsom färg, kontrast och detaljer individuellt kan den nya Cognitive Processor XR korsanalysera flera element samtidigt, precis som våra hjärnor gör. Det gör att alla element kan anpassas i förhållande till varandra för bästa möjliga resultat. På så vis blir alla delar av en scen synkroniserade och verklighetstrogna på ett sätt som konventionell AI inte kan uppnå.


Cognitive Processor XR kan även analysera ljudposition i signalen så att det precist matchar bilden. Dessutom kan den uppkonvertera allt ljud till surround-ljud i 3D, för att leverera suverän realism med ett häftigt ljudlandskap. Den lär sig, analyserar och förstår otroliga mängder data och optimerar intelligent varje pixelbild och scen för den mest verklighetstrogna bild och ljud-upplevelsen som Sony någonsin har kunnat erbjuda.


BRAVIA XR X90J 4K HDR Full Array TVs låter dig njuta av bilder som känns djupa, naturliga och verkliga. Den revolutionerande Cognitive Processor XR i kombination med en Full Array LED-panel skapar ultrarealistiska bilder fulla av verklighetstrogen kontrast.


BRAVIA XR X90J 4K HDR Full Array TVs är utrustade med den exklusiva tjänsten BRAVIA CORE. På alla nya BRAVIA XR-modeller kan användare njuta av de senaste utvalda premium och klassiska titlar från Sony Pictures Entertainment samt den största samlingen av IMAX Enhanced. BRAVIA CORE är först på marknaden med att ha Pure Stream-teknik vilket ger nära exakt kvalitet motsvarande UHD BD vid strömning upp till 80 Mbps.


X90J är ett bra alternativ även för gamers då modellen är kompatibel med HDMI 2.1, inklusive 4K 120fps, Variable Refresh Rate (VRR), Auto Low Latency Mode (ALLM) för en smidig och snabb spelupplevelse som är idealt för nästa generations konsolspel.


För mer information, besök: https://www.sony.se.