Stenkastning mot Joakim Lundells dotters fönster "där drar jag min gräns"


Det var under gårdagen på Joakim Lundells Insta Story som den här videon laddades upp och visar ett klipp från en av familjen Lundells säkerhetskamerainspelning. Man kan tydligt höra hur någonting kastas mot dottern Lunabells fönster.


Videokälla: Bloggbevakning


På Instagram laddar Joakim upp en bild med texten:


- Denna lilla flicka är 1 år gammal, hon har aldrig gjort något ont emot någon i hela världen! Hon är ett barn som förtjänar att få vara ett barn. Skriver han


- Ni som försökte kasta sönder min dotters fönster inatt kan be till gud redan nu att jag aldrig får veta era namn. För kommer utan att blinka posta era namn och adress och bilder på er och inte bry mig det minsta om jag kan bli anmäld för det. Fortsätter han


- Jag blundar dagligen för internethat och hot emot mig, och det rör mig allvarligt talat inte ryggen idag vad folk skriver eller tycker om mig. Men min gräns går vid Lunabelle, ger ni er på henne sexuellt eller skadar henne på något sätt så skiter jag totalt i vad som står i lagboken. Tillägger han


Bloggbevakning publicerar en rad bilder från Joakims Insta Story där man tydligt ser Joakims frustration över situationen.


- Skäms verkligen vart detta landet vi bor i tagit vägen. skriver han


- Ni som skriver att jag bör strunta i och inte exponera hat bör tänka om väldigt fort! Det är inte hat att kasta sten emot ett rum där en 1 åring liten flicka ligger och sover. Jag kommer aldrig vara den pappan som accepterar minsta hot, sexuellt påhopp eller skada emot min dotter så ni vet...Där drar jag min gräns.


#joakimlundell #jonnalundell #lunabelle #jockeochjonna #svenskayoutubersRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby