Stjärnstylisten Peter Englund - hjärnan bakom styling till artisten Gabriel Fontanas nya musikvideo


Gabriel Fontana har släppt en ny låt "Be a star" och vi kan inte sticka under stolen med att vi dras med i en färgsprakande show. Och självklart är det ingen annan än den kända "kändis" stylisten Peter Englund som är hjärnan bakom kreationerna även i Fontans video.


Peter Englund är inte formellt utbildad i design, sömnad, artisteri eller något annat konstnärligt, men har visat att vilja, envishet och kreativitet kan räcka för att få ägna livet åt något som för honom känns meningsfullt.


- Att ha möjlighet att jobba med det jag älskar och dessutom få samarbeta med andra människor som brinner lika starkt för att skapa inom olika områden, gör att jag har svårt att sova på nätterna för att jag längtar till jobbet", säger Peter


Peter började 2002 jobba som dragshowartist i Diamond Dogs och har sedan dess jobbat som programledare i tv, sjungit i eget dansband och även i det egna discokonceptet Disconun, gjort musikal på Oscarsteatern, skrivit och producerat musik och shower, skapat kläder till sig själv och många andra på scen och på tv och samtidigt byggt upp P.E.E.P Stockholm (Peter Englund Epic Productions) till ett koncept som för många i och utanför nöjesbranschen.


Vart kan vi se Peter Enlunds mästerverk ?


Slå upp skvallertidningarna ta en titt på kändisarnas catwalk på röda mattan, bänka dig framför Melodifestivalen och beundra dom utstickande kreationerna på scen - de flesta kända artister oavsett festliga tillfällen tar hjälp av stjärn sylisten för att fånga pressens blickar och chocka tittaren/läsaren.


I nya musik videon kan vi utan tvekan känna andan av Peter Englunds kreativa konst. Se musik videon här nedan:#peterenglund #PEEPstockholm #peterenglundepicproduction #stylist #fontanaRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby