Stylisten Lisa Anckarman säljer sin lägenhetStylisten och influencer-profilen Lisa Anckarman, 30, är tillbaka på YouTube med sin första video för år 2020, och det var ingen dålig start..


Nu säljer hon sin andra lägenhet som är en nyproduktion. Lisa berättar att hon och pojkvännen Mike köpte nyproduktionen för ett år sedan, men att dom sedan fick chans att flytta in i sin drömlägenhet, så nu står en helt splitter ny lägenhet tom helt i onödan.


I den ny uppladdade videon tar Lisa hjälp av sin mamma Anna Anckarman som jobbar som inredare för att piffa till lägenheten inför visning. Hon berättar även att inredningen är i samarbete med företaget Room By Me, och den lyckliga köparen får allt på köpet.


Elegant 3,5:a med två balkonger i föreningen med takterrass

Torgny Segerstedts Allé 89 | Uppsala

Välkommen till denna fantastiska och välplanerade lägenhet med elegant design belägen i den nyproducerade föreningen Botanikern. Här ingår all inredning som lägenheten är stylad med. Härligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier i två väderstreck samt två balkonger, varav en i syd/ost mot gården och en med eftermiddags- och kvällssol. Lägenheten finns i fastighet med hiss från markplan och med lediga garageplatser i källaren. Gemensam takterrass finns att tillgå högst upp i huset för medlemmarna. Växtlighet på terrassen bildar tillsammans med sedumtaket en Botanisk trädgård med mysiga uteplatser. Här kan du njuta av utsikten högst upp i huset samt laga middagar i det tillhörande uteköket.


Lägenheten ligger ute till priset 3 650 000 kronor.

Intresserad? Klicka här


Se bilder:

Bildkälla: Widerlov


För fler bilder besök hemsidan Widerlov


#lisaanckarman #lägenhet #uppsala #stylist #tillsalu #lägenhetsvisning #försäljningRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby