Stylisten Lisa Anckarman stylar Influencern Lady Silver,81.


Stylisten och YouTube-profilen Lisa Anckarman,30, bjuder in en speciell gäst till sin senast uppladdade video på kanalen, nämligen Sveriges coolaste influenser Lady Silver,81.


- Det här är minst sagt en video att tala om, det är nämligen så att jag har 81-åriga "snart 82" Antia här. Säger Lisa i klippet.


Allt började när hon gick med i en hopprepsgrupp för 60-plussare. När coachen för gruppen började publicera bilder och klipp på deltagarna insåg Anita att hon kunde inspirera och ville testa att nå ut med sin stora passion för hälsa och träning till en bredare massa. Där och då föddes Lady Silver .


Och nu är hon inbjuden till en av Sveriges populäraste stylister Lisa Anckarman för att bli stylad i 4 olika outfits från märket Boohoo.För ett tag sedan blev Anita Samsungs ansikte utåt för deras julkampanj.

– Vi kom i kontakt med varandra där idén om ett samarbete växte fram. Det kändes självklart från första stund att jobba med Samsung då jag tycker att det är viktigt att hänga med i teknikutvecklingen. Superkul, berättar Anita för tidningen Metromode.seInstagram: @byladysilver


#ladysilver #lisaanckarman #styling #stylist #mode #influencer #flashmagazine


Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby