Summerburst gör sina besökare till InfluencersTillsammans med techbolaget och influencerplattformen Society icon bjuder nu Summerburst in sina egna festivalbesökare för att börja jobba med dem i kampanjer och event fram till festivalen i sommar. Summerburst 2020 blir festivalens tionde upplaga och stora nyheter om detta historiska jubileum kommer avslöjas den 8 januari.


Men redan nu börjar man bjuda in alla Summeburstfans till att via Society icons plattform bli en ”Summerburst Icon”.


Via Society icons teknik kan festivalen bygga ett helt eget community där alla, oavsett antal följare i sociala medier, är välkomna och kan ta del av exklusivt material och erbjudanden, men också ansöka till kampanjer de vill jobba med – kampanjer både med Summerburst direkt, och längre fram även med festivalens partners.


”Summerburst är och har alltid varit lika med våra besökare, vi är ingenting utan dem. Att vi nu med Society icons teknik kan börja jobba med och skapa Summerburst 2020 tillsammans med dem, i deras egna sociala kanaler känns både helt rätt och superspännande!”, säger Anders Boström, Grundare och festivalgeneral Summerburst


”Society icon bygger på att sätta individen i centrum för all kommunikation och marknadsföring, oavsett vem man är eller hur många följare man har. Att utveckla samarbetet med Live Nation och Summerburst på detta sätt går helt i linje med vår utveckling och bevisar att det är i mötet mellan person och varumärke vi tillsammans kan skapa helt nya värden och affärer”, säger Mose Haregot, grundare och VD på Society icon 

Live Nation, som arrangerar Summerburst, har samarbetet med Society icon i 1,5 år där man byggt upp ett community av över 4.000 Live Nation Icons – livemusikfans från hela Sverige som har möjligheten att ansöka till att jobba med Live Nations kampanjer för deras favoritartister.


Mer info om Summerburst 2020 kommer den 8 januari. Håll utkik!

#summerburst2020 #summerburst #summerbursticon #societyiconRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby