Suzi P om Melodifestivalen: ”vill chockera tittarna”


Bild: Sydsvenskan


Suzi P är bara 17 år gammal och hon är redan redo att ta världen med storm. Men först ut är det debut Melodifestivalen som står i fokus.


Artisten Suzi P, eller Pancenkov som hon egentligen heter, tar nu klivet och lämnar sociala medier-scenen för att bli ett med svenska folket. Hon blev upptäckt på Facebook av hiphop drottningen Linda Pira, som uppmanade henne att fortsätta rappa och sjunga.


Snart är Suzi Pancenkov från Bjuv är en av de 28 deltagarna i Mello. Den 1 februari går startskottet för zusi.


– Det känns jätteroligt, det är riktigt stort! Jag tror det är ett av Sveriges största tv-program med 3,5 miljoner tittare, säger Suzi P i en intervju till tidningen Frida:


– Lite nervöst är det. Plus att det är direktsänt också. Man undrar vad alla där hemma i tv-sofforna kommer att tycka.


Bild: Sites.jmk.su.se


Låten Suzi P kommer att tävla med heter Moves som hon själv tillsammans med fem andra låtskrivare har gjort. Låten handlar om hennes kärlek till musiken och dansen. Hon vill ge folket en låt som dom aldrig hört förr och som chockar tittarna.


Men att kliva upp på scen i Sveriges största musiktävling är något helt annat, menar artisten som till vardags möter sin publik via Instagram och Youtube.


– Innan jag började med musik var jag jätteblyg, jag vågade inte ens sjunga framför mina syskon trots att de tjatade. En dag bestämde jag mig för att visa dem. Men jag tänkte aldrig att jag skulle gå så långt som att komma med i Melodifestivalen. Säger hon i en intervju med sydsvenskan


#Suzip #melodifestivalen #musik #flashmagazineRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby