Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Therese Lindgren & Indy Beauty släpper nya veganska sminkprodukterTherése Lindgren, 32, arbetade som mediesäljare och blev sjukskriven för psykisk ohälsa i två omgångar. Under den andra perioden orkade hon bara läsa bloggar om skönhetsvård och smink. Idag har hon korats till Sveriges mäktigaste influencer med 996.000 prenumeranter på sin YouTube kanal.


Hon har lanserat en egen serie veganska skönhetsprodukter under namnet Indy beauty. De tillverkas av företaget CCS Healtcare, där hon också gått in som delägare efter tidigare samarbeten


Indy Beauty är en förkortning av Independent Beauty. Vi tycker att skönhet ska vara för din egen skull och att du ska ta hand om dig själv på ett sätt som får dig att må bra. Love yourself, helt enkelt. Skriver Indy Beauty på sin hemsida.

"Jag startade min Youtubekanal om skönhet när jag var mitt i en depression och upplevde att skönhetsvård blev ett sätt för mig att varva ner och släppa negativa tankar genom att fokusera på något annat för en stund. Att ta hand om min utsida blev ett sätt att må bättre på insidan. Indy Beauty är nästa steg i den resan. skriver Therese Lindgren"

Snart släpper makeup företaget Indy Beauty nya veganska sminkprodukter. I en publicering på instagram ställer dom frågan till sina följare:

- Vad tror ni att det är?