Therese Lindgren uppmanar sina följare att "avfölja konton dom inte mår bra av"


Bildkälla: Therese Lindgren


Therése Lindgren, 32, är en av våran tids största influencer-profiler och har bland annat skrivit boken Ibland mår jag inte så bra, som gavs ut av bokförlaget Forum hösten 2016.

Den behandlar hennes psykiska ohälsa och hur hon gör för att försöka leva med den.


På sin YouTube kanal tar hon upp diskussioner kring vår psykiska ohälsa genom att använda sig själva och sina erfarenheter som ett exempel. Där delar hon även med sig av livsviktiga tips på hur man kan bli bättre på att sköta om sin psykiska hälsa.


Det är i Therese Lindgrens senast uppladdade video på kanalen som hon tipsar sina följare vad vi måste sluta med år 2020.


Ett utav tipsen är:


- Jag tycker verkligen att 2020 är året vi slutar följa konton, person och prenumerationer i sociala medier som inte får oss att må bra. Och det här är någonting jag själv måste ta fasta på, säger hon.


- Jag märkte under julledigheten när jag var i stugan i 8 dagar så var det två eller tre dagar som jag inte ens öppnade min instagram. Jag var upptagen med att leva livet. Och jag kände, va skönt det var att inte kolla instagram. Och när jag väl gick in på Instagram igen den fjärde dagen så fick jag ont i magen, för jag jämför mig själv för mycket, fortsätter hon.


- Därför ska man inte följa såna konton som får en att känna att man inte duger eller är lika bra, avslutar hon.


Hur vida Therese kommer avfölja konton återstår att se. Kanske dyker det upp någon mer video år 2020 där hon tar upp ämnet om konton som påverkar oss negativt.


#thereselindgren #svenskayoutubers #youtuber #flashmagazine

Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby