Therese Lindgrens hyllnings video till 1 miljon prenumeranter


Ingen har väl missat att Sveriges största influencer-profil Therese Lindgren toppade sina prenumeranter med hela 1 miljon i veckan som var.


Nu har den efterlängtade videon laddats upp på stjärnans YouTube kanal där hon tackar alla sina följare.


- För lite drygt 6 år sedan publicerade jag min första video här på Youtube, och det känns så konstigt, för precis som jag säger i videon känns det som att jag aldrig gjort något annat, men samtidigt känns det inte som att det var länge sedan jag började.


- Det är helt galet att den här kanalen idag har en miljon prenumeranter. Jag kan fortfarande inte förstå det, men ni ska veta hur tacksam jag är varenda dag över att ni finns där, tittar, gillar och lämnar kommentarer. Jag skulle kunna göra en huuuur lång och gråtig video som helst där jag berättar hur mycket det ni gjort förändrat mig och mitt liv till det bättre. För det kommer jag alltid vara er tacksam.


- Jag funderade länge på om jag skulle ha en vloggvecka eller vloggmånad för att fira tillsammans med er, men när jag kom i kontakt med Läkarmissionen som berättade om projektet med en brunn som kommer att förse en by som saknar vatten med en miljon liter vatten varje månad i tio år kändes allt annat så oviktigt. Det här är vad jag vill göra, det här är vad jag vill att vi ska minnas, där här är vad som får mig att vara stolt över mig själv och mitt jobb. Jag tror att ni håller med, skriver Therese.


Se videon nedan:


#Thereselindgren #youtube #svenskayoutubersRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby