TikTok-profilen åtalas för sexbrott mot 9-åringTikTok-profilen åtalas nu för sexbrott mot 9-åring.


Det var under hösten 2019 som sociala medier exploderade när YouTubern Verz låtsades vara en ung flicka och kontaktade TikTok profilen på hans Instagram DM. Han ska ha låtsas vara en flicka i 13 års ålder, något TikTok-profilen inte brydde sig om.


TikTok-profilen har haft hundra tusen följare på sina sociala medier och klipp på profilen har visats miljontals gånger. Nu har han åtalats för sexbrott mot 4 småflickor.


Han misstänkts ha uppmanat barn att ta nakenbilder som sedan ska ha skickats till honom. Han ska ha delat en nakenbild på en flicka i sociala medier och samtidigt skickat bild på sitt könsorgan till flera flickor.


Utredningen startade redan 2018 och tyvärr ställs han till rätta förs nu.


Han har haft hundratusentals följare på Instagram, YouTube och snapchat, men den stora plattformen för profilen har varit appen TikTok som är en populär app bland yngre.


I en undersökning ungar och medier 2019 uppger 25% av flickorna vara i åldrarna mellan 9 till 12 år att TikTok är den appen dom använder mest. På TikTok har profilen som är i 20 års åldern blivit en av Sveriges största profiler.


TikTok profilen har nu åtalats för sexbrott mot fyra småflickor under sommaren och hösten 2018. Efter att åklagare tagit beslut ställs han nu inför rätta mot sitt nekande angående sexbrott mot flickor, den yngsta uppges vara 9 år gammal, och dom andra tre under åldern 15.


Det är i profilens mobil som man hittat bevis med bilder och konversationer.


#åtal #sexbrott #flashmagazine #influecer #youtube #instagram #tiktok


Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby