Tittar Kaos efter premiären av BigBrother 2020: "förjävligt och orättvist"

Uppdaterad: feb 17


Bildkälla: Aftonbladet


Det var under måndagen som den efterlängtade premiären av Big Brother 2020 gick av stapeln. Tittarna verkar överlyckliga att programmet äntligen är tillbaka, men blandat med lyckan fanns även ett missnöje över att ha med en person som är känd sedan tidigare.


Det var under gårdagen som Big Brother gick av stapeln. 12 deltagare har blivit inlåsta i det nyrenoverade BB huset, och deltagarna som lyckas stanna där i 100 dagar har chansen att vinna en miljon kronor.


Redan denna vecka kommer tävlingar att äga rum i huset och nya deltagare droppar in för varje vecka som går. Detta avgör vilka deltagare som hänger löst och inte.


Tillhör man de lag som hänger löst betyder det att makten ligger hos tittarna som då får ringa och rösta för att få just sin favorit kvar inne i huset.


Och det är den här delen som har rört upp mycket känslor.


En av årets deltagare har nämligen en stor fanbase som kommer kunna finnas där som svårslagen support när det kommer till utröstningarna. Det handlar om Youtube-profilen Antonia ”Anty” Johnson, 28 som har över 300 000 följare på sin Instagram.
Både i kommentarsfält och i omröstningar ser man redan nu att Anty har ett majoritetsstöd. Detta har fått många andra tittare att reagera starkt. På Big Brothers Instagram haglar nu kommentarerna att ta in influensers till årets säsong som redan har tonvis med följare.


- Hur tänkte ni nu? Hon har 317 000 som följer henne – och som såklart kommer att rösta på henne om hon blir nominerad. Är det inte jävligt orättvist mot de som inte är kända? Hon har ju i princip redan vunnit hela skiten.


- Förjävligt att det är en som går in med en otroligt stor fördel som de andra inte har


- Fan va dåligt asså, räcker det inte med at dom e både programledare e med på kändis dejten och har massa följare m.m.


Produktionen har valt att inte kommenterat kritiken ÄN.


#bigbrother2020 #anty #youtuber #instagram #bbhuset #bigbrothersverige #flashmagazine #influencersRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby