Skärmavbild 2020-09-03 kl. 08.16.24.png

Tre sätt att skapa en känsla av rymd i badrummet


Foto: Geberit


Mindre utrymme borde betyda färre problem när man designar ett badrum, men oftast är de små badrummen svårare att inreda eftersom varje kvadratcentimeter måste användas klokt. Här är några tips på hur man skapar ett elegant och utrymmesoptimerat badrum.Kompakta möbler Förvaring som döljer allt som får rummet att se och kännas stökigt är extra viktigt i ett litet badrum. Ett exempel på det är den platsbesparande formen på vattenlåset för iCons tvättställ som tack vare det ger 30 procent extra förvaringsutrymme i lådan.


Öppna och stängda hyllor Ett stort underskåp kan se tungt ut. En kombination av öppna och stängda hyllor som denna Geberit iCon möbel hjälper till att skapa en lätt känsla.


Ett enda designspråk Att ha badrumsmöbler i ett designspråk, blandare och duscharmatur i ett annat och toaletten i ett tredje ger ett stökigt intryck. Ett gemensamt designspråk för så många produkter som möjligt i badrummet är att föredra. Blandare och duscharmatur ska ha gemensam design och detsamma gäller för möbler tvättställ och toalett.


Foto: Geberit


Foto: Geberit


Foto: Geberit


Foto: Geberit