TV4 hjälpte Big Brother Sami att dölja nazisttatueringarna


Det var tidningen Nyheter 24 som avslöjade Big Brother deltagaren Sami Jakobssons högerextrema förflutna. Nu har det även blivit känt att det är självaste TV4 som hjälpt honom att tatuera över åtminstone en nazisttatuering innan han klev in i Big Brother-huset.


LÄS ÄVEN: Sami Jakobsson's tatueringar kopplade till den mest våldsamma vit-makt miljön.


Under måndagen valde programledarna Adrian Boberg och Helle Schunnesson dessutom att hoppa av programmet till följd av alla avslöjanden som kommit ut


LÄS ÄVEN: Programledarna hoppar av "Big Brother" efter nazistavslöjandena

Nu avslöjar Expressen att Sami Jakobsson fick hjälp av TV4 med att tatuera över åtminstone en av sina nazisttatueringar – detta i samband med att han klev in i Big Brother-huset.


- Han hade en tatuering som han ville bli av med innan han gick in i huset, eftersom han tagit avstånd från sitt förflutna. Produktionen satte honom då i kontakt med tatuerare", meddelar TV4:s exekutive producent Joel Bendrik i en skriftlig kommentar till Expressen.

Bland nazisttatueringarna som synts på Jakobssons sociala medier kan vi även se hakkors också om sifferkombinationen "1488".


14 står för "de 14 orden" som består av "vi måste säkra existensen av vårt folk och en framtid för våra vita barn" och 88 betyder "Heil Hitler".

LÄS ÄVEN: Big Brother Sami gillar Ku Klux Klan på Facebook


– 14 är en högerextrem paroll, det är den moderna nazismens slagord. 1488 är så mycket vit makt-ideologi det bara går att bli. Det här är alltså inte nån slags allmän sifferkod eller budskap som florerar på sajter och bloggar som kritiserar svensk invandringspolitik. Utan det här är en den mest våldsamma, terrorrvurmande delen av vit makt-miljön, har Daniel Poohl, vd för den antirasistiska stiftelsen Expo, tidigare berätta


#samijakobsson #bigbrother #bigbrothersverige #bigbrother2020 #flashmagazine #skandal #kändisskvallerRabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby