Viktor Frisk om relationen till influencer-profilen Margaux DietzViktor Frisk och Margaux Dietz har kommit varandra mycket nära. Nu skriver Viktor ut om relationen på sin Instagram.


Margaux Dietz, 29, och Viktor Frisk, 24, inledde sin vänskap när de båda medverkade i TV4:s Let’s dance 2018. Sedan dess har vännerna fortsatt att umgås och i skrivandes stund befinner dom sig på semester i Sydafrika.


I videor på Youtube och på Instagram har Viktor Frisk även synts vara barnvakt åt Margaux son Arnold, 2, som hon har ihop med sin ex-make Jacob Liebermann, 34.


Nyligen meddelade Margaux Dietz att hon och Jacob Liebermann valt att gå skilda vägar. Paret har under en lång tid försökt att reparera relationen, men vi kan nu slå fast att kärlekssagan är slut. Under tiden när det var som värst la Margaux mycket tid på sina vänner, bland annat vännen Viktor Frisk.


Under resan till Sydafrika har Margaux och Viktor har uppdaterat sina sociala medier flitigt, och det är i ett nytt inlägg på Viktors Instagram som han skriver en hyllning till Margaux och förklarar vad profilen betyder för honom.


Han förklarar att deras relation fortfarande ligger på en vänskaps nivå, men förklarar hur stark vänskapen faktiskt är.


”En fin vänskap dör aldrig. Inte på den här nivån. Nej vi är inte tillsammans men vi stöttar varann i alla lägen, och vi skapar minnen jag aldrig kommer glömma. Aldrig någonsin!”, skriver han och fortsätter:”Den här människan fick mig att sänka garden för vem jag är och jag vågar tro på mig själv. När ni läser det här så vet ni ingenting. Men vad Margaux har fått mig att inse och hur livet fortsätter är helt sjukt. Man får bara inse hur bra man har det och inse att det finns inget att vänta på, kör bara på! Och njut av livet”.


I kommentarsfältet kan vi se Margaux svara på Viktors ord:

”Världens finaste vän! Oj oj oj. Så glad att vi blivit ett med varandra och varandras familjer. Väldigt praktiskt med varsin extra mamma”, skriver hon.


Men följarna låter sig inte luras så lätt. Nyligen gick Viktor ut och bekräftade att han träffat en speciell person efter att han varit singel i ett år. Det är i en frågestund på Viktors Instagram som en följare ställer frågan om han hittat kärleken, och Viktor ger direkt svar på tal:


- Jag träffar någon. Kärleken vet jag inte men jag tror inte på att rusa fram”


- Dessutom kommer jag lämna allt som jag inte känner att folk ska veta åt sidan. Känner att folk vet det mesta om mig och mitt liv ändå”.


#viktorfrisk #margauxdietz #influencer #flashmagazine

Rabattkod:

ANGELICA20

Ger er 20% rabatt på hela JFR.ses sortiment "även sale". 

FullSizeRender-4.jpg

Your lashes by JB

Vår fantastiska redaktör Josefine Boysen har släppt sin egna lösögonfrans kollektion

Your Lashes By JB

  • Facebook
  • Instagram

©2020 by Flash media 

Angelica Tärnsby